Registratie Werkzoekende

Online solliciteren

Start je carrière op Techniekwerkt.

Na je opleiding begint er een nieuwe start in je leven.  Alles wat je op je opleiding leerde krijgt een andere dimensie als je gaat werken. De keuze van waar en bij wie je carriere gaat beginnen is van belang zijn voor de rest van je carrière.

 

Orienteren                                                                                                                                                                                                      Orienteer je goed. Het internet is daar de makkelijkste en snelste weg voor. Welke functies staan open, en bij welk bedrijf zou je graag willen werken. Bekijk hier de vacatures die bij de opleiding passen. Je kan er gelijk selecteren op een specifieke branche, en je ziet gelijk of het bedrijf ook openstaande vacatures heeft. Maak op techniekwerkt een vacature @ update  aan, zodat je precies die vacatures in je mailbox krijgt die je wilt zien.

 

Je CV                                                                                                                                                                                                                      Zorg dat je CV zakelijk en overzichtelijk is. Let goed spelfouten. Zorg dat je cv aansluit bij de vacature en het bedrijf waarbij je solliciteert. Bijvoorbeeld door stage projecten te benadrukken, of aan te geven dat je ook bij een toeleveranciers, afnemers of een concurrent van het bedrijf hebt gewerkt. Je onderscheidend vermogen neemt dan toe.

 

Je sollicitatiebrief                                                                                                                                                                                                  Maak je sollicitatiebrief kort en krachtig. Het is je motivatie naar een baan. Check goed op spelfouten, en zorg dat je de brief naar de juist persoon of afdeling stuurt. Als je via techniekwerkt solliciteert zorgen wij voor je juiste afhandeling. Je krijgt tevens een cc  van je sollicitatie in je mailbox.

 

Online solliciteren                                                                                                                                                                                                 Wees zorgvuldig in je correspondentie. Verplaatst je in de  recruiter die je cv onder ogen krijgt. Wanneer zou jij iemand uitnodigen voor een kennismakingsgesprek?