Cloud
Onbeperkt plaatsen

Genereer direct respons plaats onbeperkt vacatures

Lees meer

Onbeperkt vacatures plaatsen

Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Eigen huisstijl
  • Automatisch plaatsen
  • Toegang CV database
  • Gegarandeerd respons
  • Onbeperkt vacatures
  • Prestatiemonitor
€2.000 Vanaf Direct onbeperkt plaatsen
Onbeperkte vacatures online

Onbeperkte vacatures online

Als u onbeperkt vacatures plaatst bij Techniekwerkt zullen deze 365 dagen, 24/7 online staan en blijven. U krijgt continue exposure voor al uw vacatures. Tevens krijgt uw employer branding continue een flinke boost.Techniekwerkt zorgt dat uw vacatures automatisch online staan. De sollicitaties kunt u afvangen in uw recruitmentsysteem. We maken het graag makkelijk.

CV database

Met de CV-Database krijgt u toegang tot 6.000+ kandidaten met een technische opleiding. Kom zo in direct contact met werkzoekenden die openstaan voor een nieuwe werkomgeving. Door inzicht in het profiel of het cv kunt u gelijk beoordelen of een kandidaat voldoen aan uw functie eisen.

CV database
Automatisch plaatsen

Automatisch plaatsen

Met de dienst onbeperkt vacatures plaatsen hoef u niet zelf uw vacatures een voor een te plaatsen. Via een automatisch systeem worden uw vacatures automatisch op Techniekwerkt geplaatst. Naast de multiposters zoals Knollenstein, Broadbean, Ingoede Banen of Mimir, kunt u ook gebruik maken van ons eigen systeem de Webkoppeling. Met de Webkoppeling worden uw vacatures automatisch geplaatst op Techniekwerkt. Techniekwerkt zorgt voor de installatie en het onderhoud van de webkoppling. Aan de Webkoppeling zijn geen kosten verbonden, en we hoeven uw organisatie niet te belasten. Het automatisch plaatsen scheelt natuurlijk hartstikke veel tijd, tijd wat u beter kunt gebruiken.

Eigen huisstijl

Door uw huisstijl toe te voegen aan de vacature weergave onstaat er bij de werkzoekende een herkenbaarheid van uw organisatie. Werkzoekenden zullen sneller een indruk krijgen van uw bedrijf. Door de sfeer kunnen zij zich sneller beter beeld vormen en dat wekt interesse op. Techniekwerkt verzorgt de opmaak en het online plaatsen. Verandert uw huisstijl? Geef het door en we passen het aan.

Eigen huisstijl
Prestatiemonitor

Prestatiemonitor

Nadat u uw vacatures online hebt gezet wilt u natuurlijk weten en bijhouden wat voor respons dit oplevert. Bij de dienst onbeperkt vacatures plaatsen krijgt u deze optie erbij. We houden bij welke vacatures online staan, hoe vaak de vacatures worden geopend, en wanneer er gereageerd wordt op uw vacatures. Meten is weten!

Hoe ontvang je sollicitaties? Bekijk het stappenplan

Bent u al overtuigd?
Ga dan direct aan de slag!