Cloud
Eenmalig vacatures plaatsen

Genereer direct respons met een Eenmalige Vacature

Lees meer

Eenmalig vacature plaatsen

Eenmalige vacature plaatsen
  • 60 dagen online
  • TOP ranking
  • Toegang CV database
  • Plaatsingservice
  • Vacature check
  • Gegarandeerd respons
€350 Per vacature Direct eenmalig plaatsen
60 dagen online

60 dagen online

Als u een vacature plaatst bij Techniekwerkt zal deze 60 dagen, 24/7 online staan. De vacature wordt tijdens deze 60 dagen getoond aan kandidaten met alleen passende profielen Om deze kandidaten goed te bereiken worden diverse communicatiemiddelen ingezet. De eerste slag wordt gelijk geslagen door uw vacature eerst goed te inventariseren, waardoor we de doelgroep bepalen.

TOP Ranking

De vacature wordt geplaatst op de beste positie in ons zoekresultaat. We positioneren de vacature op basis van opleiding, functie, branche, niveau en werkervaring. Hierdoor valt de vacature extra op in de juiste doelgroep en genereert extra respons. We vinden het belangrijk dat onze bezoekers de vacatures zien waar ze naar op zoek zijn.

TOP Ranking
Plaatsingservice

Plaatsingservice

Met de plaatsingservice nemen we werk uit handen. Je kunt je vacature via onze website uploaden en wij zorgen voor de rest. We checken en plaatsen de vacature voor u online. Zodra de vacature online staat koppelen we dat per mail aan je terug. Tijdens de online periode houden we de vacature goed in de gaten. Indien nodig passen we iets aan. Want respons is gegarandeerd. Wij proberen je zo veel mogelijk op de goede weg te helpen zodat wij niet alleen maar ook u tevreden bent.

Vacature check

Om zeker te weten dat uw vacature respons gaat leveren, checken wij uw vacature. Als wij denken dat je iets beter kan en meer respons kan opleveren zullen wij je hierover advies geven.

Vacature check

Hoe ontvang je sollicitaties? Bekijk het stappenplan

Bent u al overtuigd?
Ga dan direct aan de slag!