Marketing Communicatiemedewerker

Marketing Communicatiemedewerker

Do you like to see our customers smile?

Solliciteer

Techniekwerkt is aan het groeien. Sinds onze start in 2010 zijn we succesvol in het genereren van online exposure voor technisch vacatures van bedrijven. Soms gaat het om een incidentele vacature plaatsing, maar steeds vaker gaat het om structurele wervingsoplossingen. Voor dit laatste zoeken we uitbreiding van ons team in de vorm van een Marketing Communicatiemedewerker. Deze functie geeft je tevens de kans om met ons mee te groeien!

Wat ga je doen

Je wordt verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten. Het is best een brede functie waar we al je talenten voor gaan inzetten. We gaan je kennis inzetten voor het ontwikkelen van onze social media kanalen, het creeren en versturen van nieuwsbrieven aan zowel werkzoekenden en aan onze klanten, het verzorgen van online campagnes binnen ons netwerk, het ontwikkelen en bijhouden van een blog. Het is aan jouw om Techniekwerkt nog bekender te gaan maken. 

Wie zoeken we
We willen graag met je kennis maken als je minimaal een HBO opleiding hebt afgerond en ervaring hebt opgedaan in de e-commerce. Heb jij de drive in je om succesvol te zijn? Werkervaring  in een soortgelijke functie hoeft niet maar is wel handig. En daarnaast ben je wel creatief en heb je een gezonde dosis enthousiastme, en ben je bekend met de wereld van de social media  Je neemt initiatief, schakelt snel en je kan goed zelfstandig werken. Beetje lef heb je ook wel nodig!

Wat bieden we jou?
Techniekwerkt staat aan het begin van een groei periode, waarin je mee kan groeien. We bieden je een zelfstandige  functie aan waarin we gezamenlijk de doelen vastleggen. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je inbrengt én van je behaalde resultaten. Persoonlijke inbreng en initiatief worden gewaardeerd.

Interesse
Klik op de knop SOLLICITEREN en stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar Michiel Klaassen. Voor nadere informatie kun je bellen naar telefoon 070-4157863. We kijken uit naar je reactie.


Wij hebben de ambitie om det állerbeste vacaturesite van Nederland te worden. Simple as that. En we zijn al hard op weg maar… we missen jou nog! Heb jij bijzondere online skills en durf je jezelf te zijn binnen een hechte groep met ervaren en leergierige collega’s? Laat dan van je horen!

Data specialist

Klinkt het up-to-date houden van databases, scrapen van data van het web, koppelen van systemen jou als muziek in de oren? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Meer informatie

Consultant

Een hele diverse functie waar je samen met de klant oplossingen bedenkt voor de meest uiteenlopende recruitment vraagstukken. Dit doe je samen met een team van enthousiaste collega's.

Meer informatie

Online marketeer

Compleet verzorgen van mailings, banners en doormeten op resultaat. Samen met de klant of voor Techniekwerkt campagnes bedenken en uitvoeren. Herken jij je in deze rol? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Meer informatie