Vacature Accountmanager

Vacature Accountmanager

Oplossingen bedenken voor recruitment vraagstukken!

Solliciteer

Techniekwerkt is aan het groeien. Sinds onze start in 2010 zijn we succesvol in het genereren van online exposure voor technisch vacatures. Soms gaat het om een incidentele vacature plaatsing, maar steeds vaker gaat het om structurele wervingsoplossingen. Voor dit laatste zoeken we uitbreiding van ons salesteam in de vorm van een Account manager New Business. Groei met ons mee?

Wie zijn wij?
Techniekwerkt heeft de oplossingen in huis om moeilijke doelgroepen te bereiken en te laten converteren. Voor de werkzoekende in de techniek bieden we een transparant overzicht met passende vacatures. We zjn altijd op zoek naar lange termijn relaties met onze klanten. We delen graag onze kennis, we staan open voor feed back en geven volop service. De kracht van ons netwerk is bijzonder. Doordat we iedere geplaatste vacature analyseren op cruciale elementen zetten we vacaturecampagnes heel specifiek uit in ons netwerk. De techniek die hier ten grondslag ligt is in eigen huis ontwikkeld en uniek. We zijn een kleine onafhankelijke organisatie en we varen onze eigen koers. We zijn flexibel, vernieuwend, eigenwijs, zeer klantgericht, ambitieus en innovatief.
Kan jij ons commercieel versterken?


Wat ga je doen?
Als Accountmanager ga je pro-actief op zoek naar nieuwe klanten die je gaat te overtuigen van de toegevoegde waarde die Techniekwerkt te bieden heeft. Je krijgt de vrijheid om organisaties te benaderen, te bezoeken, en te overtuigen. Maak gebruik van je creativiteit en denk net ons als in mogelijkheden. Je contactpersonen zullen bestaan uit (Corporate) recruiters, (hoofd) personeelszaken, (hoofd) marketing & (arbeids)Communicatie. Je bent in staat een deal te sluiten en deze op te volgen zodat je klant binnen no-time kan profiteren van ons netwerk. Gedurende de online periode zorg je voor een tevreden klantrelatie. Bedrijven als Royal IHC, Mitsubishi, Bosch, Tata Steel, Alliander maken al jaren met gebruik van onze expertise. Kan jij Techniekwerkt bij de andere Top-100 bedrijven van Nederland introduceren?


Wat bieden we jou?
Techniekwerkt staat aan het begin van een groei periode, waarin je mee kan groeien. We bieden je een zelfstandige commerciële functie aan waarin we gezamenlijk de doelen vastleggen. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je inbrengt én van je behaalde resultaten. Persoonlijke inbreng en initiatief worden gewaardeerd.


Wat vragen we?
We willen graag met je kennis maken als je minimaal een HBO opleiding hebt afgerond en commerciële ervaring hebt opgedaan in de e-commerce of werkzaam bent geweest in een recruitment gerelateerde omgeving. Heb jij de drive in je om succesvol te zijn?


Geïnteresseerd?
Klik op de knop SOLLICITEREN en stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar Michiel Klaassen. Voor nadere informatie kun je bellen naar telefoon 070-4157863 of mail naar michiel@techniekwerkt.nl

We kijken met belangstelling uit naar je reactie.


 


Wij hebben de ambitie om det állerbeste vacaturesite van Nederland te worden. Simple as that. En we zijn al hard op weg maar… we missen jou nog! Heb jij bijzondere online skills en durf je jezelf te zijn binnen een hechte groep met ervaren en leergierige collega’s? Laat dan van je horen!

Online marketeer

Compleet verzorgen van mailings, banners en doormeten op resultaat. Samen met de klant of voor Techniekwerkt campagnes bedenken en uitvoeren. Herken jij je in deze rol? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Meer informatie

Customer support

Een diverse functie, altijd met het doel onze klanten helpen, begeleiden en adviseren. Via telefoon, e­mail of de chat komen verschillende vraagstukken binnen. Deze zijn echt heel erg uitlopend

Meer informatie

Consultant

Een hele diverse functie waar je samen met de klant oplossingen bedenkt voor de meest uiteenlopende recruitment vraagstukken. Dit doe je samen met een team van enthousiaste collega's.

Meer informatie