Over Techniekwerkt.nl

Over Techniekwerkt.nl

Hoe makkelijk is het om snel een passende baan te vinden in de techniek?

Vraag gratis advies

Techniekwerkt is opgericht in 2010. Het doel was indertijd om de transparantie weer terug te brengen in de arbeidsmarkt voor Technici. Teveel vacatures waren verstopt bij intermediairs. We wilden dat kandidaten op zoek naar een nieuwe uitdaging direct bij hun nieuwe werkgevers konden solliciteren. Bij ons stond de kandidaat centraal.
Weet je? Het mooie is dat deze doelstelling in 10 jaar tijd niet is verandert. In alles wat doen stellen we nog steeds de kandidaat centraal. Inmiddels zijn er ruim 500 bedrijven in de techniek bij ons aangesloten. We zijn hier erg trots op!

In de zomer van 2019 is ons nieuwe platform live gegaan. We hebben tijdens de ontwikkeling ons continue afgevraagd: "Waar is de werkzoekende naar opzoek?". Hoe vind hij zo makkelijk mogelijk de juiste vacature? 

We hebben een erg dynamisch platform met een perfect werkend algoritme. internet wacht niet, endus gaan ook onze ontwikklingen gewoon door. We lopen als recruitmentsite nu ver voorop. 

We zijn ondernemend, ambitieus en werken samen als een team, we hebben leuke klanten, en we zoeken nog diverse mensen om ons team te komen versterken!


Wij hebben de ambitie om det állerbeste vacaturesite van Nederland te worden. Simple as that. En we zijn al hard op weg maar… we missen jou nog! Heb jij bijzondere online skills en durf je jezelf te zijn binnen een hechte groep met ervaren en leergierige collega’s? Laat dan van je horen!

Bekijk onze vacatures