De Webkoppeling van Techniekwerkt

De Webkoppeling van Techniekwerkt

Sharing is fun, and easy!

Vraag gratis advies

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­In één handeling al je technische vacatures op de juiste plek

Alle technische vacatures gewoon alleen in je eigen systeem en op je eigen website plaatsen en de rest gaat vervolgens helemaal vanzelf. De technische kandidaten die écht het verschil kunnen maken voor de verschillende functies, vinden de vacatures daar op internet waar zij zoeken. Bij Techniekwerkt dus. Klinkt eigenlijk heel ideaal. Een vacature die vanzelf op de juiste plek terecht komt waar het de juiste doelgroep bereikt. En laat dat nu echt mogelijk zijn met de ‘Webkoppeling’ van Techniekwerkt.Slimme automatisering

Vanuit Techniekwerkt bouwen we de Webkoppeling, die we vervolgens ook vanuit ons systeem volledig onderhouden en up-to-date houden. Geen enkele belasting voor de IT-omgeving van je eigen organisatie dus. Wat doet de Webkoppeling? Hij synchroniseert alle relevante informatie en content van technische vacatures op jouw bedrijfswebsite met actuele vacatures op Techniekwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de inhoud van de vacature, maar ook aan de contactpersonen, contactgegevens en sollicitatielink. De Webkoppeling haalt de vacature-informatie rechtstreeks naar Techniekwerkt. Wijzig je een deel van de vacaturetekst of de contactpersoon, dan wijzigt diezelfde informatie op Techniekwerkt.nl vanzelf mee. Zo houd je zelf volledig grip op de kwaliteit en inhoud van je teksten, maar profiteer je van optimale exposure richting je doelgroepen. Een veel hoger bereik dus zonder extra kosten of inspanning.

Professionele en betaalbare integratie van informatie

Om in aanmerking te komen voor het gebruik van deze Webkoppeling heb je alleen een jaarabonnement bij Techniekwerkt nodig. Al vanaf € 1500,- plaats je een jaar lang onbeperkt al je technische vacatures op Techniekwerkt.nl, geheel in je eigen huisstijl. Volledig herkenbaar dus voor al die 200.000 technische kandidaten die per maand onze vacatures openen en lezen. Zo bereik je niet alleen de meest passende kandidaten op jouw vacature, maar versterk je direct je employer brand. Dus ook als je even geen geschikte vacature hebt voor die specifieke kandidaat, laat de naam van je organisatie en de huisstijl een indruk achter. Een indruk van een professioneel bedrijf dat mooie technische functies te bieden heeft. Want alle informatie op Techniekwerkt.nl komt exact overeen met de weergave op je eigen website. Interessante kandidaten komen zo regelmatig terug bij de vacatures die je te bieden hebt. En zo haal je de perfecte kandidaat voor de functie binnen.

Extra voordelen van doorplaatsen naar Techniekwerkt.nl

Gebruik van de Webkoppeling is niet alleen heel makkelijk, maar zorgt ook voor foutloze vacatureplaatsingen. Doordat de doorplaatsing geautomatiseerd gaat, sluipen er geen kleine onvolkomenheden in. En naast het voordeel van foutloos doorplaatsen, bespaar je jezelf ook nog eens een zee van tijd. Tijd die je veel nuttiger kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om in de cv-database van Techniekwerkt.nl te zoeken naar die ene perfecte kandidaat die precies past bij jouw organisatie. Of tijd om de prestatiemonitor te checken, waarin je direct de

respons per vacature ziet. Want ook deze prestatiemonitor is een onderdeel van het jaarabonnement. Techniekwerkt.nl staat voor meedenken met de klant. De juiste gegevens rondom een vacatureplaatsing biedt die mogelijkheid. Zo zie je namelijk precies hoe vaak de vacature wordt geopend en hoe vaak er wordt gesolliciteerd. Kennis die je kunt gebruiken om volgende vacatures nóg meer te optimaliseren voor de doelgroep. Blijkt de Webkoppeling, om welke reden ook, geen optie voor jouw organisatie, dan biedt Techniekwerkt de mogelijkheid voor een XML feed.

Vele organisaties gingen je al voor. Wil je meer informatie of direct gebruik maken van het gemak van de Webkoppeling? Klik op onderstaande button.


We helpen je graag opweg!

Vraag gratis advies

Lees hier onze blogs

Kandidaten werven

"Vacatures zijn het uithangbord van jou bedrijf"

Meer informatie

Het gebruik van onze Webkoppeling

In deze blog lees je over de voordelen van het onbeperkt plaatsen van vacatures via onze webkoppeling!

Meer informatie

Reageer jij altijd op kandidaten?

Lees hier de ervaringen van Techniekwerkt. "We zien iedere kandidaat als visitekaart van ons netwerk. Soms gaat het even mis, maar niet reageren is geen optie!"

Meer informatie

Vind de juiste kandidaten!

Techniekwerkt onderscheidt zich door werkzoekenden iedere dag weer met passende vacatures te verwennen. Direct vanuit de werkgever, zonder tussenkomst van intermediair!

Meer informatie