Bedrijven

De arbeidsmarkt in de techniek bestaat uit een groot aantal kleine- en toonaangevende bedrijven. Meer dan 3.000 bedrijven plaatsen regelmatig vacatures op Techniekwerkt. Zoek je een bedrijf in een bepaalde regio of branche bekijk het uitgebreide aanbod op Techniekwerkt.

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

346 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Alle vacatures in Driebruggen

 • Verweij Houttechniek
  Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek is uw totaal-leverancier waarbij maatwerk de boventoon voert. De productie van Verweij Houttechniek is opgesplitst in een unit voor kleinere series en ambachtelijke projecten, in een unit voor ramen en deuren en in een unit voor kozijnen. Alle units beschikken over moderne CNC-gestuurde machines die flexibel en snel zijn. Door de koppeling hiervan aan een volledig geautomatiseerd informatiesysteem worden de opdrachten exact volgens de afgesproken planning geleverd.
  Woerden Afstand 3 km
 • DWA
  DWA Welkom bij DWA in Bodegraven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij DWA.
  Bodegraven Afstand 3 km
 • Unica
  Unica Welkom bij Unica in BODEGRAVEN ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Unica.
  Hoevelaken Afstand 4 km
 • Refresco Benelux
  Refresco Benelux Welkom bij Refresco Benelux in Bodegraven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Refresco Benelux.
  Bodegraven Afstand 4 km
 • Qquest
  Qquest Welkom bij Qquest in Reeuwijk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Qquest.
  Reeuwijk Afstand 5 km
 • Oasen
  Oasen Oasen maakt drinkwater voor 750.000 mensen en 7.200 bedrijven in het oosten van Zuid-Holland. Kwaliteit komt daarbij op de eerste plaats. Daarom investeren we voortdurend in onze waterzuiveringsinstallaties en ons leidingnet. Missie en Visie Oasen is een maatschappelijk drinkwaterbedrijf. We zorgen op duurzame wijze voor drinkwater voor onze klanten. De volksgezondheid staat daarbij voorop. We hanteren hoge standaarden voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van drinkwater en handelen doelmatig en klantgericht. Dat bereiken we door continue ontwikkeling en interactie met onze omgeving. Volksgezondheid We zien volksgezondheid als de belangrijkste kernwaarde in ons bestaan als drinkwaterbedrijf. Deze kernwaarde zorgt ervoor dat we ernaar streven om onze klanten altijd drinkwater te leveren van een onberispelijke kwaliteit. Maatschappelijk De laatste jaren heeft Oasen zich nadrukkelijk gepositioneerd als een maatschappelijk drinkwaterbedrijf. Oasen wil doorgaan op die ingeslagen weg. Onze maatschappelijke rol zien we terug in de relatie met onze aandeelhouders, de gemeenten in ons voorzieninggebied. Zij zijn de eigenaren van ons bedrijf. Zij gedragen zich als een publieke aandeelhouder, die er op toeziet dat wij onze publieke taak goed en efficiënt uitvoeren. De gemeente vertegenwoordigt haar burgers, die tegelijkertijd onze gebonden klanten zijn. Duurzaamheid Wij zijn een bedrijf dat van nature een sterke relatie heeft met het milieu om ons heen. We winnen een natuurproduct, dat gevoelig is voor milieuvervuiling. We hebben 4000 kilometer aan leidingen in de bodem liggen die beïnvloed worden door menselijke en natuurlijke activiteit. Zaken als klimaatverandering beïnvloeden nu al de kwaliteit van onze grondstof, qua temperatuur en verzilting. En we hebben door ons gebruik van grondstoffen ook zelf effect op het milieu. We zijn een bedrijf dat nog een lange toekomst voor zich heeft en een belangrijke rol speelt in de toekomst van onze samenleving. Transparant Oasen wil openheid bieden over de bedrijfsvoering. Dat heeft meerdere redenen. De gebondenheid van klanten aan onze dienstverlening werd al genoemd. Door open te communiceren, willen we het vertrouwen verdienen van onze klanten. Door transparant te zijn, vragen we mensen ook om feedback, om een kritische kijk op ons doen en laten. Daar kunnen we als bedrijf alleen maar van leren.
  Gouda Afstand 7 km
 • Busch
  Busch Welkom bij Busch in WOERDEN ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Busch.
  WOERDEN Afstand 7 km
 • Centric
  Centric Welkom bij Centric in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Centric.
  Gouda Afstand 7 km
 • BluePrint Automation
  BluePrint Automation Welkom bij BluePrint Automation in Woerden ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij BluePrint Automation.
  Woerden Afstand 8 km
 • Vaartland.nl
  Vaartland.nl Welkom bij Vaartland.nl in Stolwijk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Vaartland.nl.
  Stolwijk Afstand 9 km
 • Andritz Separation
  Andritz Separation Welkom bij Andritz Separation in Waddinxveen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Andritz Separation.
  Waddinxveen Afstand 10 km
 • Leitz Service
  Leitz Service De Leitz Groep heeft productievestigingen in Europa, Amerika en Azië en tal van verkoop- en servicebedrijven over de hele wereld dichtbij belangrijke locaties van relevante industrieën. De 4800 medewerkers van de Leitz Groep genereren een jaarlijkse omzet van meer dan 380 miljoen Euro. Het productassortiment omvat het gehele bereik van gereedschappen voor de nauwkeurige bewerking van massief hout, samengestelde houtproducten en kunststoffen. Het klantenbestand bestaat uit industriële ondernemingen en ambachtelijke bedrijven in de hout- ,metaal- en kunststofbewerking, bijvoorbeeld in de timmerindustrie, de meubelindustrie en de houthandel.
  WADDINXVEEN Afstand 10 km
 • Control Seal
  Control Seal Welkom bij Control Seal in Montfoort ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Control Seal.
  Appingedam Afstand 10 km
 • Duynie
  Duynie Welkom bij Duynie in Alphen aan de Rijn ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Duynie.
  Alphen aan de Rijn Afstand 11 km
 • Gemeente Krimpenerwaard
  Gemeente Krimpenerwaard Welkom bij K5-Gemeenten in Schoonhoven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij K5-Gemeenten.
  Lekkerkerk Afstand 11 km
 • VIAVAC
  VIAVAC Welkom bij VIAVAC in Lopik ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij VIAVAC.
  Lopik Afstand 12 km
 • Orona
  Orona ORONA richt zich op het ontwerpen, vervaardigen, installeren, onderhouden en moderniseren van mobiliteitsoplossingen
  ALPHEN AAN DEN RIJN Afstand 12 km
 • Grant Thornton
  Grant Thornton Welkom bij Grant Thornton in Alphen aan den Rijn ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Grant Thornton.
  Alphen aan den Rijn Afstand 12 km
 • HYVA
  HYVA Welkom bij HYVA Holding in Alphen a/d Rijn ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij HYVA Holding.
  Alphen a/d Rijn Afstand 14 km
 • ISS Facility Services
  ISS Facility Services Welkom bij ISS Facility Services in De Meern ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ISS Facility Services.
  De Meern Afstand 16 km
 • Technisch Beheer Nederland
  Technisch Beheer Nederland Welkom bij Technisch Beheer Nederland in IJsselstein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Technisch Beheer Nederland.
  IJsselstein Afstand 17 km
 • Terberg Totaal Installaties
  Terberg Totaal Installaties Welkom bij Terberg in IJsselstein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Terberg.
  IJsselstein Afstand 17 km
 • Nefkens
  Nefkens Welkom bij Nefkens in UTRECHT ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Nefkens.
  UTRECHT Afstand 17 km
 • Vuyk Engineering Rotterdam
  Vuyk Engineering Rotterdam Welkom bij Vuyk Engineering Rotterdam in Rotterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Vuyk Engineering Rotterdam.
  Rotterdam Afstand 18 km
 • ABB
  ABB Welkom bij ABB in ROTTERDAM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ABB.
  ROTTERDAM Afstand 19 km
 • Eneco
  Eneco Welkom bij Eneco in Rotterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Eneco.
  Rotterdam Afstand 19 km
 • Topcon Europe Medical B.V.
  Topcon Europe Medical B.V. Welkom bij Topcon Europe Medical B.V. in Capelle aan Den IJssel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Topcon Europe Medical B.V..
  Capelle aan Den IJss... Afstand 20 km
 • Axians
  Axians Welkom bij Axians in Capelle aan den IJssel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Axians.
  Capelle aan den IJss... Afstand 20 km
 • Sioux
  Sioux Welkom bij Sioux in Amstelhoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Sioux.
  Mijdrecht Afstand 20 km
 • Scheidt en Bachmann Parkeersystemen
  Scheidt en Bachmann Parkeersystemen Welkom bij Schmit Parkeersystemen in Zoetermeer ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Schmit Parkeersystemen
  Zoetermeer Afstand 20 km