Bedrijven

De arbeidsmarkt in de techniek bestaat uit een groot aantal kleine- en toonaangevende bedrijven. Meer dan 3.000 bedrijven plaatsen regelmatig vacatures op Techniekwerkt. Zoek je een bedrijf in een bepaalde regio of branche bekijk het uitgebreide aanbod op Techniekwerkt.

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

337 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Alle vacatures in s-Hertogenbosch

 • ProPlanet
  ProPlanet ProPlanet, een Nederlands bedrijf met haar hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch, is een middelgroot bedrijf met op dit moment ca. 40 medewerkers. ProPlanet is actief op het gebied van ICT en consultancy. Het merendeel van het personeel zijn hoog opgeleide professionele ontwikkelaars. Het bedrijf is opgericht in 2000 door de heren Nieuwenhuizen, Schuil en van der Stam. Het management van ProPlanet hecht zeer veel waarde aan de vakkundigheid en kennis van haar personeel, en schept derhalve alle mogelijke voorwaarden om hen te ondersteunen bij hun creatieve zelf-ontplooïng. ProPlanet is een toonaangevend bedrijf op het gebied van artikelclassificatie, artikelbeheer en front-office toepassingen. ProPlanet opereert met name in de professionele installatiesector (elektrotechniek, sanitair, verwarming en luchtbehandeling). ProPlanet staat op het punt om andere markten en andere landen te betreden. De belangrijkste producten zijn DataProcessor en SaniNet. SaniNet is een 3D-ontwerpprogramma voor sanitair waarmee gebruikers hun badkamers kunnen ontwerpen en indelen. SaniNet heeft de VSK Award 2006 gewonnen in de categorie ICT. SaniNet kenmerkt zich met name door haar gebruikersvriendelijkheid, gecombineerd met 'slimme' back-office koppelingen en geavanceerde 3D technologie. DataProcessor is een artikelbeheer systeem om (grote) artikelbestanden te beheren en te structureren. In combinatie met AutoPub en WebShop, zijn fabrikanten en groothandels in staat om product catalogi te genereren en zeer gebruikersvriendelijke webshops met een krachtige zoekmachine aan te bieden aan hun klanten.
  's-Hertogenbosch Afstand 1 km
 • Velde Groep
  Velde Groep Welkom bij velde groep in 's-Hertogenbosch ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij velde groep.
  's-Hertogenbosch Afstand 1 km
 • Brabant Water
  Brabant Water Welkom bij Brabant Water in 'S-HERTOGENBOSCH ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Brabant Water.
  \'S-HERTOGENBOSCH Afstand 2 km
 • innogy
  innogy De energiewereld verandert. Razendsnel. Fantastische technologieën volgen elkaar steeds sneller op. Innovaties die ons leven makkelijker, efficiënter én duurzamer maken. Die zorgen voor een optimisme in de energiewereld die heel aanstekelijk werkt.

 Om een nieuw duurzaam energielandschap te creëren en iedereen in staat te stellen mee te doen willen wij voorop lopen. Het heft in handen nemen. Duurzame, uitnodigende en innovatieve energieoplossingen ontwikkelen waarmee we het leven van onze klanten aangenamer maken en de wereld duurzamer. Oplossingen die we op dit moment nog niet kennen. 

innogy neemt daarom de voortrekkersrol op zich om al deze mooie initiatieven op Europees niveau te bundelen. We investeren erin, of kruipen zelf achter de tekentafel. Op die manier stellen we mensen in staat om nieuwe energie in te zetten om hun eigen leefwereld te verbeteren. We maken het toegankelijk voor iedereen. Zo kunnen ook onze tweeënhalf miljoen klanten er onbezorgd èn ongeremd van profiteren.

 Hiervoor hebben we slimme en initiatiefrijke mensen nodig. Nieuwsgierige collega’s die zich thuis voelen op het disruptieve en competitieve energiespeelveld. Het liefst noemen we jou een vrijdenker. Een ondernemende geest die met lef, passie en creativiteit met nieuwe ideeën en oplossingen komt. Oplossingen waarmee anderen in hun kracht worden gezet en creatiever en ondernemender worden. Je bent slim, initiatiefrijk, nieuwsgierig. Je weet met je enthousiasme anderen aan te steken en te inspireren. Je neemt ownership, zoekt de samenwerking met collega’s. En als je eenmaal iets in je hoofd hebt ga jij door alle barrières heen. We zoeken namelijk niet naar eenvoudige oplossingen, maar de beste! De beste voor onze klanten én voor de samenleving. De wil om impact te maken, maakt je één van ons.

 Als vrijdenker komt je bij innogy in een organisatie terecht die alle ruimte geeft om te experimenteren. En waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. We willen graag van je leren en zijn benieuwd naar jouw nieuwe, verrassende inzichten. Ondernemende geesten als jij zijn ongebonden. Wij willen je niet binden, maar verbinden. Daarom geven wij je de regie over je eigen loopbaan. Wil je meer van de wereld zien? Op onderzoek uitgaan? Met ons internationale netwerk kun je alle kanten op. Kom jij met ons de energiewereld op z’n kop zetten? en.
  's-Hertogenbosch Afstand 2 km
 • Waterschap Aa en Maas
  Waterschap Aa en Maas Welkom bij Waterschap Aa en Maas in 's-Hertogenbosch ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Waterschap Aa en Maas.
  's-Hertogenbosch Afstand 2 km
 • Enexis
  Enexis Enexis brengt stroom en gas bij u in huis en in uw bedrijf zodat u altijd beschikt over alle energie die u nodig hebt.
  ’s-Hertogenbosch Afstand 4 km
 • Advanced Mechanical Engineers
  Advanced Mechanical Engineers Welkom bij Advanced Mechanical Engineers in NIEUWKUIJK ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Advanced Mechanical Engineers.
  NIEUWKUIJK Afstand 9 km
 • Van Wanrooij
  Van Wanrooij Welkom bij Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling in GEFFEN ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling.
  GEFFEN Afstand 11 km
 • Wienerberger
  Wienerberger Wienerberger is the world's largest producer of bricks and No. 1 on the clay roof tiles market in Europe with 209 prodution sites in 30 countries. We also hold leading positions in concrete pavers in CEE and pipe systems in Europe. Founded in 1819 as an Austrian brick manufacturer, Wienerberger has developed over the past three decades into an international building materials group that combines Clay Building Materials and Pipes & Pavers businesses. Strategic milestones in the company's expansion include market entry in North America during 1999, the expansion of roofing systems starting in 2003 and the full takeover of the plastic pipe producer Pipelife in 2012. Today Wienerberger has a broad industrial base, high innovative strength and a strong corporate culture, and is well positioned to profit from a market recovery through organic growth.
  Zaltbommel Afstand 12 km
 • Hoppenbrouwers Techniek B.V.
  Hoppenbrouwers Techniek B.V. Welkom bij Hoppenbrouwers Techniek B.V. in Udenhout ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Hoppenbrouwers Techniek B.V..
  Udenhout Afstand 14 km
 • Gemeente Oss
  Gemeente Oss Wie voor het eerst kennismaakt met Oss ziet een moderne, ruim opgezette, groene stad met een hoog voorzieningenniveau. Wonen in Oss betekent stadse voorzieningen, dorpse gastvrijheid, goed bereikbaar en heerlijk thuiskomen. Meer weten over wonen in Oss? www.woneninoss.nl Oss is de centrumgemeente van het Maasland en ligt in het noordoosten van Brabant. In Oss wonen, werken en leven ruim 84.200 inwoners, verdeeld over 131 verschillende nationaliteiten. Oss is een van de sterkst geïndustrialiseerde steden van Nederland met ruim 5.550 bedrijven die samen bijna 41.500 personeelsleden hebben. Het Oss van de 21ste eeuw is een eigentijdse stad die zich in veel opzichten met succes kan meten met andere middelgrote steden. Over de gemeentelijke organisatie De gemeentelijke organisatie van Oss kent drie diensten: Publiekszaken, Stadsbeleid en Gemeentebedrijven. Daarnaast heeft Oss een Concernafdeling, met daarin de Concernstaf en Bestuurszaken.?Oss is een moderne gemeente met een modern bestuur. De gemeentelijke organisatie en de manier waarop gemeentelijk beleid tot stand komt illustreren dat. Bij de voorbereiding van plannen is de inbreng van inwoners en organisaties van groot belang.
  OSS Afstand 16 km
 • ALUP GrassAir Kompressoren B.V.
  ALUP GrassAir Kompressoren B.V. Welkom bij Alup Grassair Kompressoren B.V. in Oss ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Alup Grassair Kompressoren B.V..
  Oss Afstand 16 km
 • Creemers Compressors B.V.
  Creemers Compressors B.V. Welkom bij Creemers Compressors in Oss ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Creemers Compressors.
  Oss Afstand 16 km
 • A. Hak
  A. Hak Welkom bij A Hak in Tricht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij A Hak.
  Tricht Afstand 17 km
 • Kenbri Fire Fighting
  Kenbri Fire Fighting Welkom bij Kenbri Fire Fighting in Waalwijk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Kenbri Fire Fighting.
  Numansdorp Afstand 17 km
 • Desch Plantpak
  Desch Plantpak Welkom bij Desch-Plantpak BV in Waalwijk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Desch-Plantpak BV.
  Waalwijk Afstand 17 km
 • Actemium
  Actemium Welkom bij Actemium in Dordrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Actemium.
  Dordrecht Afstand 18 km
 • syncreon
  syncreon Welkom bij syncreon in WAALWIJK ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij syncreon.
  WAALWIJK Afstand 19 km
 • Heras
  Heras Welkom bij Heras in Oirschot ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Heras.
  Oirschot Afstand 20 km
 • Solid Semecs
  Solid Semecs Welkom bij Solid Semecs in Uden ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Solid Semecs .
  Uden Afstand 20 km
 • Group of Butchers
  Group of Butchers Welkom bij Group of Butchers in Tilburg ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Group of Butchers.
  Tilburg Afstand 21 km
 • Bosch
  Bosch Welkom bij Bosch in Nederland ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Bosch
  Tilburg Afstand 21 km
 • GREEFA
  GREEFA Welkom bij Greefa in Tricht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Greefa.
  Tricht Afstand 22 km
 • Routeco
  Routeco Welkom bij Routeco in Best ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Routeco.
  Best Afstand 22 km
 • Heliox
  Heliox Welkom bij Heliox in Best ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Heliox.
  Best Afstand 22 km
 • Itility B.V.
  Itility B.V. Welkom bij Itility B.V. in Son ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Itility B.V..
  Eindhoven Afstand 23 km
 • HACH
  HACH Welkom bij HACH LANGE in Tiel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij HACH LANGE.
  Tiel Afstand 24 km
 • Ardagh Group
  Ardagh Group Welkom bij ArdaghGroup in DONGEN ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ArdaghGroup.
  DONGEN Afstand 24 km
 • RPS advies- en ingenieursbureau
  RPS advies- en ingenieursbureau Welkom bij RPS advies- en ingenieursbureau in Leerdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij RPS advies- en ingenieursbureau.
  Leerdam Afstand 25 km
 • De Heus Voeders
  De Heus Voeders Welkom bij De Heus Voeders in Ravenstein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij De Heus Voeders.
  Ede Afstand 25 km