Bedrijven Online marketing

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

9 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Industrial Automation Nederland

 • Axians
  Axians Welkom bij Axians in Capelle aan den IJssel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Axians.
  Capelle aan den IJss...
 • Centric
  Centric Welkom bij Centric in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Centric.
  Gouda
 • Gibas Automation
  Gibas Automation Welkom bij Gibas Automation in Nijkerk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Gibas Automation.
  Nijkerk
 • Hollander Techniek
  Hollander Techniek Welkom bij Hollander Techniek in ALMERE ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Hollander Techniek.
  ALMERE
 • Kongsberg
  Kongsberg Kongsberg Maritime AS in Norway is one of the world\'s leading suppliers of high technology products and systems in the field of marine electronics for seagoing vessels. We have been engaged in control applications onboard ships for more than 50 years. We have 2200 employees represented in 22 countries.Kongsberg Maritime Holland BV is a 100% daughter company in Spijkenisse with 25 employees. Our support activities are increasing and we are looking for Field Engineers who are ready and motivated for travelling world wide.
  SPIJKENISSE
 • Nedap
  Nedap Nedap is een fabrikant van intelligente technologische oplossingen voor relevante thema’s. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld, slimme netwerken voor duurzame energie zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt. Bij Nedap werken technici, productontwikkelaars, business developers en marketeers. Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit, fundamenteel begrip van technologie en elektronica, en een zeer goede samenwerking met onze klanten. Onze ideeën over markt en technologie vertalen wij in producten die over de hele wereld verkocht worden. Werken bij Nedap is snel schakelen Nedap heeft een open bedrijfscultuur die creativiteit en ondernemerschap stimuleert. De organisatie bestaat uit 10 marktgroepen met elk z’n eigen specialisme. Elke unit ontwikkelt voortdurend nieuwe ideeën en producten en vermarkt deze zelf. De kracht van Nedap is de interactie tussen de verschillende units. Door met je collega’s ideeën en knowhow uit te wisselen kun je binnen Nedap snel schakelen. Nedap moet je het zelf maken Nedap biedt haar medewerkers de kans om te ondernemen in technologie die er toe doet. Door de platte organisatie is het niet de plaats in de hiërarchie die telt maar de kwaliteit van je argumenten. Eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn daarbij cruciaal. Persoonlijk ondernemerschap staat binnen Nedap voor het nemen van verantwoordelijkheid en het omzetten van ideeën in actie. Nedap is altijd op zoek naar net die paar mensen die succesvol kunnen zijn bij ons bedrijf. Daarbij telt niet zozeer wat je de afgelopen jaren allemaal gedaan hebt, maar wat je de komende jaren nog wilt leren. Waar het om gaat is dat je je bij ons continu verder ontwikkelt en nieuwe inzichten verwerft. Dat is belangrijk voor ons en belangrijk voor jezelf. Als jij je daarin herkent, willen we graag met je praten. Voor alle actuele vacatures kijk op werkenbijnedap.com. De N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” is opgericht in 1929, genoteerd aan de beurs sinds 1947 en is met ruim 680 medewerkers wereldwijd actief.
  Groenlo
 • Progmatic Industriele Automatisering BV
  Progmatic Industriele Automatisering BV Welkom bij Progmatic Industriele Automatisering BV in Steenbergen NB ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Progmatic Industriele Automatisering BV.
  Steenbergen NB
 • Sioux
  Sioux Welkom bij Sioux in Amstelhoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Sioux.
  Mijdrecht
 • Zign Innovations
  Zign Innovations Welkom bij Zign Innovations in Nieuwegein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Zign Innovations.
  Nieuwegein