Bedrijven IT dienstverlening

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

20 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  ICT bedrijven Nederland

 • Adesys
  Adesys Welkom bij Adesys in Wateringen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Adesys.
  Wateringen
 • Axians
  Axians Welkom bij Axians in Capelle aan den IJssel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Axians.
  Capelle aan den IJss...
 • Capgemini
  Capgemini Welkom bij Capgemini in Utrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Capgemini.
  Utrecht
 • Capital ID
  Capital ID Welkom bij Capital ID in Zwolle ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Capital ID.
  Zwolle
 • Catalyze
  Catalyze Welkom bij Catalyze in Amsterdam-Duivendrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Catalyze.
  Amsterdam-Duivendrec...
 • Centric
  Centric Welkom bij Centric in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Centric.
  Gouda
 • Codema
  Codema Welkom bij Codema Systems Group in Bergschenhoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Codema Systems Group.
  Bergschenhoek
 • Exact
  Exact Welkom bij Exact in Delft ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Exact.
  Delft
 • ICT Automatisering
  ICT Automatisering Welkom bij ICT Automatisering in Barendrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ICT Automatisering.
  Barendrecht
 • KIM Plus Delta
  KIM Plus Delta Welkom bij KIM Plus Delta in Velsen Noord ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij KIM Plus Delta.
  Velsen Noord
 • Nedap
  Nedap Nedap is een fabrikant van intelligente technologische oplossingen voor relevante thema’s. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld, slimme netwerken voor duurzame energie zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt. Bij Nedap werken technici, productontwikkelaars, business developers en marketeers. Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit, fundamenteel begrip van technologie en elektronica, en een zeer goede samenwerking met onze klanten. Onze ideeën over markt en technologie vertalen wij in producten die over de hele wereld verkocht worden. Werken bij Nedap is snel schakelen Nedap heeft een open bedrijfscultuur die creativiteit en ondernemerschap stimuleert. De organisatie bestaat uit 10 marktgroepen met elk z’n eigen specialisme. Elke unit ontwikkelt voortdurend nieuwe ideeën en producten en vermarkt deze zelf. De kracht van Nedap is de interactie tussen de verschillende units. Door met je collega’s ideeën en knowhow uit te wisselen kun je binnen Nedap snel schakelen. Nedap moet je het zelf maken Nedap biedt haar medewerkers de kans om te ondernemen in technologie die er toe doet. Door de platte organisatie is het niet de plaats in de hiërarchie die telt maar de kwaliteit van je argumenten. Eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn daarbij cruciaal. Persoonlijk ondernemerschap staat binnen Nedap voor het nemen van verantwoordelijkheid en het omzetten van ideeën in actie. Nedap is altijd op zoek naar net die paar mensen die succesvol kunnen zijn bij ons bedrijf. Daarbij telt niet zozeer wat je de afgelopen jaren allemaal gedaan hebt, maar wat je de komende jaren nog wilt leren. Waar het om gaat is dat je je bij ons continu verder ontwikkelt en nieuwe inzichten verwerft. Dat is belangrijk voor ons en belangrijk voor jezelf. Als jij je daarin herkent, willen we graag met je praten. Voor alle actuele vacatures kijk op werkenbijnedap.com. De N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” is opgericht in 1929, genoteerd aan de beurs sinds 1947 en is met ruim 680 medewerkers wereldwijd actief.
  Groenlo
 • Nextel
  Nextel Waarom u met Nextel een heel goede keuze maakt? U bent voortdurend op zoek naar middelen waarmee u de concurrentie voor blijft. Wij zijn een bijzonder gedreven en klantvriendelijke telecompartner die u daarbij helpt. Een partner die met doordachte en gebruiksvriendelijke oplossingen en met heel veel service het verschil maakt. Als eindgebruiker kiest u voor een Nextel dealer, als dealer kiest u voor Nextel. Al meer dan honderd grotere en kleinere telecom- en ICT-dealers hebben voor ons gekozen. Met Nextel als partner zijn zij verzekerd van een perfecte telecom-oplossing bij hun eindgebruikers. Een Nextel dealer staat niet alleen. Natuurlijk zijn zij als telecom- en dataspecialist als geen ander uitstekend in staat de telecom- en dataoplossing aan een klant te leveren. Een oplossing die het beste past bij de wensen van de klant. De oplossingen worden voor de eindgebruiker steeds gebruiksvriendelijker. Van de dealer wordt steeds meer specialistische kennis gevraagd. Als partner van Nextel kunnen dealers altijd rekenen op ondersteuning zodra dat nodig mocht zijn. Wij begeleidden reeds vele duizenden installaties cq. implementaties, op ons kunt u altijd terugvallen. Wij ondersteunen dealers met: sales activiteiten; technische installaties; marketing activiteiten Geregeld organiseert Nextel ook commerciële en technische trainingen. Kennis is macht. Met de juiste kennis zijn uw offertes beter en zullen implementaties efficiënter verlopen. Dat is voor zowel onze dealers als ook de eindklanten natuurlijk een prettig gevoel.
  Ede
 • Omexom
  Omexom Welkom bij Omexom in Dordrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Omexom.
  Dordrecht
 • ProActive Software
  ProActive Software Welkom bij ProActive Software in Haarlem ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ProActive Software.
  Haarlem
 • Sioux
  Sioux Welkom bij Sioux in Amstelhoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Sioux.
  Mijdrecht
 • Solvinity
  Solvinity Welkom bij ASP4all Hosting B.V. in Huizen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ASP4all Hosting B.V..
  Huizen
 • Spectator Video Technology Holding B.V.
  Spectator Video Technology Holding B.V. Welkom bij Spectator Video Technology Holding B.V. in Made ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Spectator Video Technology Holding B.V..
  Made
 • Technisch Beheer Nederland
  Technisch Beheer Nederland Welkom bij Technisch Beheer Nederland in IJsselstein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Technisch Beheer Nederland.
  IJsselstein
 • Terberg Totaal Installaties
  Terberg Totaal Installaties Welkom bij Terberg in IJsselstein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Terberg.
  IJsselstein
 • VodafoneZiggo
  VodafoneZiggo Welkom bij VodafoneZiggo in MAASTRICHT ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij VodafoneZiggo.
  MAASTRICHT