Bedrijven Ingenieursbureau

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

8 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Ingenieursbureau Nederland

 • Deltares
  Deltares Deltares is een onafhankelijk toegepast kennisinstituut op het gebied van water en ondergrond. Wereldwijd werken we aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij. We richten ons voornamelijk op delta’s, kustregio’s en riviergebieden. Omdat het beheer van deze dichtbevolkte en kwetsbare gebieden complex is, werken we nauw samen met overheden, ondernemingen, kennisinstellingen en universiteiten in binnen- en buitenland. Ons motto is ‘Enabling Delta Life’. Als toegepast kennisinstituut is Deltares succesvol als haar kennis wordt verzilverd in en voor de samenleving. Deltares stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de kennis en de adviezen. Bij Deltares is kennis de kern Alle opdrachten en projecten, of ze nu gefinancierd worden door de markt of uit gelden voor strategisch onderzoek, leveren een bijdrage aan het verstevigen van de kennisbasis. Daarnaast hechten wij zeer aan openheid en transparantie. Die houding is onder meer terug te zien in het vrij toegankelijk maken van de door Deltares ontwikkelde software en modellen. Open source werkt is onze vaste overtuiging. Deltares heeft ruim 800 medewerkers en is gevestigd in Delft en Utrecht.
  Delft
 • Fugro
  Fugro Welkom bij Fugro in LEIDSCHENDAM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Fugro.
  LEIDSCHENDAM
 • IF Technology B.V.
  IF Technology B.V. De bodem onder onze voeten wordt steeds waardevoller. Het is een warmte- en energiebron, maar ook een opslagplaats van warmte en koude, water, elektriciteit, aardgas en CO2. Die toepassingen zijn mogelijk door op een innovatieve manier om te springen met de ondergrond. In binnen- en buitenland doet men dan ook steeds vaker een beroep op de unieke expertise van onze ruim 95 specialisten. Een team dat bij uitstek is gespecialiseerd in het ontwikkelen, toepassen en beheren van milieuvriendelijke en efficiënte oplossingen voor energie- en watervraagstukken. Dat maakt IF tot een waardevolle partner voor overheden en organisaties, die kiezen voor het duurzaam benutten van datgene dat alle mensen met elkaar delen: de aarde. Engineering the earth.
  Arnhem
 • Movares
  Movares Movares is in 2010 uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland. Bekijk onze vacatures en versterk ons team.
  Utrecht
 • NLR - Netherlands Aerospace Centre
  NLR - Netherlands Aerospace Centre Welkom bij NLR National Aerospace Laboratory in AMSTERDAM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij NLR National Aerospace Laboratory.
  AMSTERDAM
 • RPS advies- en ingenieursbureau
  RPS advies- en ingenieursbureau Welkom bij RPS advies- en ingenieursbureau in Leerdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij RPS advies- en ingenieursbureau.
  Leerdam
 • SRON
  SRON Omdat bij SRON het hele traject, van ontwerp, bouw en gebruik van een ruimteonderzoektsinstrument, zich onder één dak afspeelt, biedt de organisatie een grote variatie aan banen voor natuur- en sterrenkundigen en voor technische mensen. SRON heeft twee vestigingen gelegen op de universiteitscomplexen van Utrecht en Groningen. Er werken ongeveer 250 mensen bij SRON, waarvan er een kwart in Groningen en drie kwart in Utrecht en waarvan circa 70% academisch opgeleid is. De werknemers ervaren SRON als een informele, internationaal georiënteerde en professionele organisatie waar zij zelfstandig en op eigen initiatief kunnen werken en ook effectief kunnen functioneren in teamverband
  UTRECHT
 • TNO
  TNO Welkom bij TNO in Delft ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij TNO.
  Delft