Bedrijven Energie toeleverancier

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

10 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Energie opwekking Nederland

 • ABB
  ABB Welkom bij ABB in ROTTERDAM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ABB.
  ROTTERDAM
 • Bredenoord Apeldoorn
  Bredenoord Apeldoorn Welkom bij Bredenoord Apeldoorn in Apeldoorn ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Bredenoord Apeldoorn.
  Apeldoorn
 • Eneco
  Eneco Welkom bij Eneco in Rotterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Eneco.
  Rotterdam
 • Geveke
  Geveke Welkom bij Geveke in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Geveke.
  Amsterdam
 • IF Technology B.V.
  IF Technology B.V. De bodem onder onze voeten wordt steeds waardevoller. Het is een warmte- en energiebron, maar ook een opslagplaats van warmte en koude, water, elektriciteit, aardgas en CO2. Die toepassingen zijn mogelijk door op een innovatieve manier om te springen met de ondergrond. In binnen- en buitenland doet men dan ook steeds vaker een beroep op de unieke expertise van onze ruim 95 specialisten. Een team dat bij uitstek is gespecialiseerd in het ontwikkelen, toepassen en beheren van milieuvriendelijke en efficiënte oplossingen voor energie- en watervraagstukken. Dat maakt IF tot een waardevolle partner voor overheden en organisaties, die kiezen voor het duurzaam benutten van datgene dat alle mensen met elkaar delen: de aarde. Engineering the earth.
  Arnhem
 • innogy
  innogy De energiewereld verandert. Razendsnel. Fantastische technologieën volgen elkaar steeds sneller op. Innovaties die ons leven makkelijker, efficiënter én duurzamer maken. Die zorgen voor een optimisme in de energiewereld die heel aanstekelijk werkt.

 Om een nieuw duurzaam energielandschap te creëren en iedereen in staat te stellen mee te doen willen wij voorop lopen. Het heft in handen nemen. Duurzame, uitnodigende en innovatieve energieoplossingen ontwikkelen waarmee we het leven van onze klanten aangenamer maken en de wereld duurzamer. Oplossingen die we op dit moment nog niet kennen. 

innogy neemt daarom de voortrekkersrol op zich om al deze mooie initiatieven op Europees niveau te bundelen. We investeren erin, of kruipen zelf achter de tekentafel. Op die manier stellen we mensen in staat om nieuwe energie in te zetten om hun eigen leefwereld te verbeteren. We maken het toegankelijk voor iedereen. Zo kunnen ook onze tweeënhalf miljoen klanten er onbezorgd èn ongeremd van profiteren.

 Hiervoor hebben we slimme en initiatiefrijke mensen nodig. Nieuwsgierige collega’s die zich thuis voelen op het disruptieve en competitieve energiespeelveld. Het liefst noemen we jou een vrijdenker. Een ondernemende geest die met lef, passie en creativiteit met nieuwe ideeën en oplossingen komt. Oplossingen waarmee anderen in hun kracht worden gezet en creatiever en ondernemender worden. Je bent slim, initiatiefrijk, nieuwsgierig. Je weet met je enthousiasme anderen aan te steken en te inspireren. Je neemt ownership, zoekt de samenwerking met collega’s. En als je eenmaal iets in je hoofd hebt ga jij door alle barrières heen. We zoeken namelijk niet naar eenvoudige oplossingen, maar de beste! De beste voor onze klanten én voor de samenleving. De wil om impact te maken, maakt je één van ons.

 Als vrijdenker komt je bij innogy in een organisatie terecht die alle ruimte geeft om te experimenteren. En waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. We willen graag van je leren en zijn benieuwd naar jouw nieuwe, verrassende inzichten. Ondernemende geesten als jij zijn ongebonden. Wij willen je niet binden, maar verbinden. Daarom geven wij je de regie over je eigen loopbaan. Wil je meer van de wereld zien? Op onderzoek uitgaan? Met ons internationale netwerk kun je alle kanten op. Kom jij met ons de energiewereld op z’n kop zetten? en.
  's-Hertogenbosch
 • N.V. Nederlandse Gasunie
  N.V. Nederlandse Gasunie Welkom bij Gasunie in Groningen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Gasunie.
  Groningen
 • NRG
  NRG NRG (Nuclear Research and consultancy Group) is dé nucleaire dienstverlener van Nederland. Onze producten en internationaal erkende expertise worden veelvuldig gebruikt door zowel overheid als bedrijfsleven. NRG is beheerder van de HFR (Hoge Flux Reactor) in Petten, gelegen in de prachtige duinen van de Noordzee, 50 kilometer ten noorden van Amsterdam. Wij zijn de grootste producent van molybdeen in Europa. Elke dag worden ruim 24.000 patiënten geholpen met door NRG geproduceerde radio farmaceutisch producten en onze isotopen voor diagnostiek, therapie en pijnverlichting worden over de gehele wereld gebruikt. NRG streeft naar het bouwen van de PALLAS reactor, de vervanger van de huidige HFR. PALLAS zal zo worden uitgerust dat aan de groeiende vraag naar medische isotopen en nucleaire kennis kan worden voldaan en zal efficiënter en effectiever opereren. De nucleaire geneeskunde is continu in ontwikkeling. Daarom zijn wij en onze partners voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen en nieuwe producten. Een ander onderdeel van onze werkzaamheden is onze duurzame focus op veiligheid van nucleaire centrales en aantrekkelijke alternatieven voor nucleair afval management, inclusief recycling technologieën. We doen toegepast onderzoek die ons in staat stelt om nucleaire energie te verduurzamen. Dit omvat bijvoorbeeld onderzoek naar de vierde generatie kernreactoren en kernfusie technologie. Dankzij ons uitgebreide netwerk van internationale partners zijn wij een wereldwijde speler. U kunt dus rekenen op kwalitatief hoogwaardig onderzoek en top resultaten. Bij NRG geloven wij dat nucleaire technologieën essentieel zijn voor een duurzame samenleving. Hier wijden wij al onze energie aan.
  Petten
 • Omexom
  Omexom Welkom bij Omexom in Dordrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Omexom.
  Dordrecht
 • Zantingh
  Zantingh Welkom bij Zantingh in RIJSENHOUT ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Zantingh.
  RIJSENHOUT