Bedrijven Chemie

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

11 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Chemie Nederland

 • Air Liquide
  Air Liquide Welkom bij Air Liquide in Eindhoven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Air Liquide.
  Eindhoven
 • AkzoNobel
  AkzoNobel Welkom bij AkzoNobel in ARNHEM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij AkzoNobel.
  Arnhem
 • BRB International
  BRB International Welkom bij BRB International in Ittervoort ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij BRB International.
  Ittervoort
 • Delamine
  Delamine Welkom bij Delamine in Delfzijl ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Delamine.
  Amersfoort
 • DPA Engineering
  DPA Engineering Welkom bij DPA Processing & Technology en DPA Technipower in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij DPA Processing & Technology en DPA Techni
  Rotterdam
 • DYKA
  DYKA DYKA produceert kunststof leidingsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Het bedrijf, opgericht in 1957, is uitgegroeid tot een onderneming met een sterke marktpositie, met vestigingen in Nederland, België, Engeland, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk en Polen en exporteert naar alle landen van de wereld. Momenteel werken bij Dyka ca. 600 medewerkers in Nederland. Sinds 1987 is DYKA onderdeel van de Limburgse Vinylmaatschappij (LVM), een van de belangrijkste PVC- en MVC-producenten van Europa. In de groep werkmaatschappijen waartoe DYKA behoort, bevindt zich een aantal toonaangevende leveranciers van kunststof-producten in onder meer Nederland, België en FrankrijkDYKA ontwerpt, produceert en verkoopt kunststofleiding-systemen bestaande uit buizen en hulpstukken, vervaardigd uit PVC, PE en PP. DYKA-leidingsystemen worden ondermeer toegepast bij: binnenriolering buitenriolering drainage waterleiding gastransport hemelwaterafvoer electrische installaties regenwatergebruiksinstallaties infiltratiesystemen
  STEENWIJK
 • MAGION
  MAGION Magion is een engineering en consultancy bedrijf dat al sinds 1988 innovatieve oplossingen biedt en diensten verleent op het gebied van process control engineering en industriële automatisering. Onze projectactiviteiten zijn gericht op de besturing, beveiliging en optimalisatie van het productieproces, alsmede de informatievoorziening om het productieproces heen. Hierin staan wij onafhankelijk van productleveranciers maar hebben tegelijkertijd de kennis van het overgrote deel van de gangbare systemen en producten die worden toegepast in de industrie. Met een team van ruim 60 hoog opgeleide en gemotiveerde engineers en consultants opereren wij succesvol in diverse takken van de procesindustrie, zoals de olie- en gasindustrie, (petro)chemische industrie, farmaceutische industrie, waterwereld en andere aanverwante sectoren. De komende jaren verwachten wij verder te groeien, en zoeken daarom continu nieuwe collega’s voor onze kantoren in Den Haag en Stabroek (België).
  DEN HAAG
 • SABA Dinxperlo BV
  SABA Dinxperlo BV Welkom bij SABA Dinxperlo BV in Dinxperlo ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij SABA Dinxperlo BV.
  Dinxperlo
 • Shell
  Shell Welkom bij Shell in Den Haag ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Shell.
  Den Haag
 • Teijin Aramid
  Teijin Aramid Welkom bij Teijin Aramid in ARNHEM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Teijin Aramid.
  Arnhem
 • Thetford
  Thetford Innovatieve marktleiderThetford is niet alleen 's werelds belangrijkste fabrikant van mobiele sanitaire systemen, toiletverzorgingsproducten en accessoires, zoals serviceluiken voor caravans en campers, maar ook een toonaangevende fabrikant van mobiele koelsystemen en keukenapparatuur.Al meer dan 35 jaar ontwerpt en ontwikkelt Thetford mobiele oplossingen voor de vrijetijdsmarkt. Ons streven is om het beste te leveren op het gebied van mobiele systemen en aanverwante producten: de beste waarde, de beste kwaliteit en de beste service. Met de overname van de toonaangevende Italiaanse fabrikant van hoogwaardige toiletten voor luxe jachten (Tecma) en de belangrijkste Britse fabrikant van kookapparatuur van hoge kwaliteit (Spinflo), kan Thetford haar wereldwijde klantenbestand een compleet assortiment innovatieve producten voor caravans, campers, vakantiehuizen en jachten aanbieden. Met trots kunnen we zeggen dat innovatie, onze jarenlange ervaring en onze kennis ten grondslag liggen aan onze kracht en ons succes.
  ETTEN-LEUR