Tetrapak MOERDIJK Telefoon 0186 38 65 00
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Tetrapak

Tetra Pak is een multinational met kantoren bijna overal in de wereld. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende producten op diverse markten. Onze teams werken steeds multifunctioneel, zodat elke vorm van expertise kan worden gebruikt: die van onszelf, die van onze leveranciers en die van alle andere partners.

Onze kernwaarden vormen het fundament van onze onderneming en zijn bepalend voor de bedrijfscultuur van Tetra Pak op alle niveaus en voor iedereen individueel binnen de organisatie. Wij hebben een gemotiveerd team dat zich inzet voor zowel ons werk als de wereld om ons heen, constant op zoek naar de beste oplossingen in alles wat we doen.

Totaal-oplossingen die waarde leveren voor onze klanten
Samen met onze klanten en leveranciers gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing om voedingsmiddelen voor consumptie voor welke consumptiemoment dan ook beschikbaar te maken. Wij kunnen daarbij bogen op meer dan 50 jaar ervaring, vol technologische innovaties en inzicht in consumentenbehoeften.

Als marktleider in ons vakgebied hebben wij een sociale verantwoordelijkheid en geloven wij in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met onze producten en diensten kunnen onze klanten kwalitatieve producten vermarkten en winstgevend blijven groeien, met de nodige zorg voor het milieu. Zo leveren wij tientallen verschillende soorten kartonverpakkingen. Daarnaast ontwikkelen wij ook onze eigen ultramoderne voedselverwerkingslijnen en ontwerpen en onderhouden complete vulmachines.

Tetra Pak maakt deel uit van Tetra Laval en ons internationale hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland.


 
 
Bekijk alle vacatures van Tetrapak (8)

Bedrijven met vacatures in de regio MOERDIJKMeer bedrijven met vacatures in de regio MOERDIJK
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als