Securitas Utrecht Telefoon 06 – 21 15 01 63
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Securitas

Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Dat begint altijd met heel goed luisteren om zo te doorgronden wat de specifieke omstandigheden en wensen van de klant zijn. Welke eigenschappen maken uw situatie uniek? Waar liggen de risico’s? Wat zijn uw ambities? Vervolgens groeien we samen naar de gewenste situatie, waarin de continuïteit van bedrijfsprocessen wordt gewaarborgd.

Een ideale veiligheidsoplossing is in onze beleving een optelsom van beveiligingsdiensten en technologie op locatie, versterkt door diensten op afstand. Flexibel, effectief en passend binnen uw budget.

Altijd de nieuwste techniek

De ontwikkelingen binnen technische veiligheidscomponenten gaan snel en bieden ongekende toepassingsmogelijkheden. Onze oplossingen zijn merkonafhankelijk en wij zijn alert op de nieuwste ontwikkelingen om zo altijd de meest hedendaagse totaaloplossingen te kunnen samenstellen. Uniek is dat wij de voorfinanciering voor onze rekening kunnen nemen zodat de beste oplossingen voor u snel bereikbaar zijn. Ook als uw investeringsbehoefte op dat moment elders ligt.


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio UtrechtMeer bedrijven met vacatures in de regio Utrecht
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als