Royal IHC
 
 
Royal IHC Kinderdijk Telefoon 088 015 4444
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Royal IHC

Royal IHC is wereldmarktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en een belangrijke speler op het gebied van complexe custom built offshore schepen.

Royal IHC heeft brede expertise in huis op het gebied van het ontwerp en de bouw van geïntegreerde standaard en custom-built schepen, geavanceerd equipment en de daarbij behorende life cycle support. Deze geïntegreerde, systematische aanpak heeft geleid tot optimaal functionerende producten en langdurige partnerships. Tot de brede klantenkring van de onderneming behoren baggerbedrijven, olie- en gasconcerns, offshore contractors en overheden.

Royal IHC heeft meer dan 3.000 werknemers op verschillende locaties in Nederland, Brazilië, China, Frankrijk, India, Kroatië, Maleisië, het Midden-Oosten, Nigeria, Singapore, Slowakije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Werken bij Royal IHC betekent dat je de kans krijgt om alles uit jezelf te halen en met ons mee te innoveren. Uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Net als ruimte om jezelf te ontwikkelen en de kans op doorstroming. Bij ons ga je het maximale uit jezelf halen, dat is een garantie!


 
 
Bekijk alle vacatures van Royal IHC (147)

Bedrijven met vacatures in de regio KinderdijkMeer bedrijven met vacatures in de regio Kinderdijk
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als