ProActive Software Haarlem
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

ProActive Software

Wij zijn ProActive
Wij maken een oplossing die organisaties grip op uitgaven geeft. Dit doen we voor ruim 500 organisaties in Nederland, België en Duitsland. In de kern zijn we echter vooral enthousiastelingen die bedrijven wil helpen om hun uitgaven te beheersen. Dit is wat wij snappen en dit is wat wij goed doen.

Eenvoud, ontwikkeling en kwaliteit
Bij het maken van oplossingen houden wij ons vast aan een aantal waarden, eenvoud vooropgesteld. Wij maken gemakkelijke software die onze klanten snel onder de knie krijgen, natuurlijk wel naar de laatste stand van de technologie.

Zo komen we direct bij onze tweede waarde: ontwikkeling. We willen vooruit, zowel met ons bedrijf als met onze software. Dat is ook de reden dat de helft van onze medewerkers zich bezighoudt met de ontwikkeling van onze software.

De continu ontwikkelende, doch eenvoudige software moet wel voldoen aan onze derde waarde: kwaliteit. Onze klanten die vertrouwen op de dagelijkse ondersteuning van ProActive. Kwaliteit is daarbij een must. Daarnaast laten wij de waarde die we aan kwaliteit hechten ook terugkomen in de service. Geen keuzemenu’s, wel direct een medewerkers die altijd bereid is om klanten te helpen, zelfs als dat buiten zijn primaire taak valt.

Met als gevolg
Eenvoud, ontwikkeling en kwaliteit. Het resultaat van werken met deze drie waardes liegt er niet om: een snelle groei, een hoge klantentevredenheid en langdurige klantrelaties. In 2016 mochten wij voor de vierde keer een FD Gazellen award in ontvangst nemen; de prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarnaast schieten we in een rap tempo omhoog in de Main Software 50, een jaarlijkse ranglijst van de meest toonaangevende softwarebedrijven in Nederland.

Word jij onze nieuwe collega?
Werken bij ProActive betekent jezelf zijn en je sterkste competenties inzetten voor een gezamenlijk doel. We werken met z’n allen in één grote, open ruimte. Hierdoor is er geen sprake van korte lijnen, er zijn namelijk geen lijnen. Heb je een vernieuwend idee, of andere input, loop je zo even naar ‘een andere afdeling’.

Wij verwachten veel van onze collega’s, maar stellen daar ook flink wat tegenover. Balans. Je doet mee in onze winstdeling en hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door trainingen. Daar investeren wij graag in.

Is dit wat je zoekt in een baan? Kom dan bij ons werken.


 
 
Bekijk alle vacatures van ProActive Software (4)

Bedrijven met vacatures in de regio HaarlemMeer bedrijven met vacatures in de regio Haarlem
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als