Nooteboom
 
 
Nooteboom Trailers BV WIJCHEN Telefoon 024-6488864
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Nooteboom Trailers BV

Nooteboom Trailers B.V., familiebedrijf opgericht in 1881, is een internationale onderneming die haar klanten integrale oplossingen biedt op het gebied van uitzonderlijk wegvervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton.

Daarnaast zorgt Nooteboom met haar internationale service concept voor betrouwbaar onderhoud, service en revisie, levering van spare parts en verzorgt de in- en verkoop van gebruikte trailers.

Nooteboom wil zich voortdurend verbeteren door continu te investeren in de beste oplossingen voor haar klanten. Door letterlijk grensverleggend te denken en te werken. Of het nu gaat om de kwaliteit van haar producten, de ondersteuning via haar life cycle service concept of door de vele innovatieve oplossingen waarmee Nooteboom telkens weer de trend zet. Nooteboom helpt de eigenaar om het beste totaalrendement uit zijn investering te halen door een lage total cost of ownership. Hierdoor heeft de werkplaats chef het minste onderhoud, kan de planner efficiënter de voertuigen inzetten en geniet de chauffeur van het hoogst denkbare bedieningsgemak. Samengevat: Nooteboom. Gets you there.

Nooteboom heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Wijchen in Nederland en heeft meer dan 400 medewerkers in dienst. De omzet van de onderneming bedraagt ca. € 100 miljoen met een gezond resultaat.


Film


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio WIJCHENMeer bedrijven met vacatures in de regio WIJCHEN
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als