Hilti Nederland Heel Nederland Telefoon 010-5191191
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Hilti Nederland

Hilti is wereldmarktleider als toeleverancier in de bouwindustrie. Onze ruim 22.000 medewerkers in meer dan 120 landen worden gedreven door een passie voor onze innovatieve, onderscheidende producten en diensten.

Hilti is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. We staren ons niet blind op kwartaalcijfers, maar kijken naar de lange termijn. We zijn al jaren één van de meest aantrekkelijke werkgevers in de landelijke en internationale ‘Great Place to Work verkiezing’, verkozen door onze eigen werknemers.

Bij Hilti werkt een uniek slag mensen. Het zijn teamspelers én uitblinkers. Ze zijn super klantgericht én durven gerust ‘nee’ te zeggen als dat beter is voor diezelfde klant. Bij Hilti kun je als werknemer groeien, zo blijft je werk afwisselend en je carrière dynamisch. Niet voor niets werken veel mensen al twintig of zelf dertig jaar bij ons. En dat stellen wij weer enorm op prijs.

Wat Hilti zo'n unieke werkgever maakt, is onze 'high performing' cultuur waarbij we tegelijkertijd zelf ook goed zorgen voor onze mensen.

Deze manier van werken steunt op persoonlijke prestaties, teamwork en ondersteuning. Wij dagen uit en zoeken mensen die durven. Tegelijkertijd kunnen onze mensen altijd bij ons terecht. Mocht het op een gegeven moment een keer niet lukken, dan kijken we samen wat we daaraan kunnen doen.

We willen graag van onze mensen weten wat zíj willen, dus ook van jou. Wij bieden je dan alle kansen om te werken waar je maar wilt. In het buitenland, in verschillende functies en in verschillende markten. Een geweldige manier om je carrière op maat in te vullen.


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio Heel NederlandMeer bedrijven met vacatures in de regio Heel Nederland
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als