Electro ABI Haarlem Telefoon Electro ABI
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Electro ABI

Electro ABI is, net als de branche aandrijf- en besturingstechniek, als bedrijf continu in beweging. De nieuwe ontwikkelingen in de dynamische aandrijfwereld volgen elkaar in hoog tempo op. Aandrijf- en besturingssystemen worden sneller, compacter, geruislozer, betrouwbaarder en ingenieuzer. De technisch specialisten van Electro ABI volgen deze ontwikkelingen op de voet en leveren hun bijdrage aan de realisatie van deze nieuwe systemen.

De activiteiten van Electro ABI kunnen globaal worden ingedeeld in drie categorieën:

Eigen productie van speciaal aandrijvingen, elektromotoren, motorreductoren en roestvaste aandrijvingen, allen onder de merknaam KMF.
Electro ABI beschikt over een geavanceerde productielijn voor het omvangrijke KMF-programma. Zowel de mechanische als de elektrische onderdelen worden met de grootste zorg en precisie vervaardigd.

abipand
Vertegenwoordiging en levering van producten van vooraanstaande fabrikanten.
De geïmporteerde producten sluiten goed op elkaar aan en vormen een uniek totaalpakket.

Engineering, zowel elektronisch als mechanisch, van speciale applicaties of complete aandrijfsystemen. De twee engineeringsafdelingen, op zowel mechanisch als elektrisch gebied, zijn een belangrijke spil in het oplossen van aandrijf- en besturingsvraagstukken. In samenwerking met de productspecialisten spelen deze afdelingen dan ook vaak een belangrijke rol in het ontwikkelen van systemen voor de automatisering van machines en productieprocessen.
De combinatie van deze drie soorten activiteiten stelt Electro ABI in staat om optimaal met de klant mee te denken en samen te werken, om op deze manier tot een klantspecifieke oplossing te komen.

Electro ABI gaat verder dan het ontwikkelen en produceren van bovengenoemde producten. Na de aankoop van een product kan ook de inbedrijfstelling ter plaatse volledig worden uitgevoerd. Daarnaast wordt de klant, indien nodig, ondersteund met opleidingen en trainingen, wanneer specifieke kennis voor de ontwikkelde systemen benodigd is. Op deze manier worden de aandrijfvraagstukken van begin tot eind begeleid door de vakspecialisten van Electro ABI.


 
 
Bekijk alle vacatures van Electro ABI (2)

Bedrijven met vacatures in de regio HaarlemMeer bedrijven met vacatures in de regio Haarlem
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als