Dreumex BV Oss Telefoon 0412-406522
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Dreumex BV

Dreumex is al meer dan 65 jaar actief als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen in de wereld van de zware vervuilingen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese aanbieders op dit gebied. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld; producten die handen beschermen, reinigen en verzorgen. Een compleet aanbod dat voor alle werksituaties een oplossing biedt, zodat uw handen ook na het werk schoon en gezond zijn.

Meer dan hand care alleen
Dreumex is grotendeels bekend om zijn hoogwaardige handreinigings- en verzorgingsproducten. Maar wist u dat Dreumex daarnaast ook industriële reinigers maakt en een eigen washroom concept heeft speciaal voor handhygiëne in toiletruimten? Eigenlijk niet zo vreemd, aangezien deze producten aansluiten bij de bestaande behoefte van onze klanten. Zo kunnen producten zoveel mogelijk bij één leverancier aangeschaft worden met de vertrouwde kwaliteit van Dreumex.

Verder produceert Dreumex een groot aantal chemische producten en vloeistoffen, waarbij alle processen in eigen beheer plaatsvinden, van productontwikkeling tot productie, afvul en verpakken. Ook heeft Dreumex de mogelijkheid om klantspecifieke formuleringen en producten te produceren.

Vestigingen
Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk levert Dreumex producten in meer dan dertig landen, met name in Europa. Middels Gent-l-kleen in Noord-Amerika zorgt Dreumex nu wereldwijd voor schone en verzorgde handen.


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio OssMeer bedrijven met vacatures in de regio Oss
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als