Dräger
 
 
Drager Zoetermeer Telefoon 079-3444666
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Drager

Dräger Nederland B.V.

Dräger kent een historie die terug gaat tot 1889 en vorig jaar vierden we ons 125 jarig bestaan. Dräger is inmiddels een beursgenoteerd familiebedrijf in de vijfde generatie, en vandaag de dag, met wereldwijd meer dan 13.000 werknemers, is Dräger actief op alle continenten en in vele landen.

'Techniek voor het leven' is ons motto. Wij beschermen het leven van mensen als het er echt om gaat. Vroeg geborenen vinden een veilige plaats in onze couveuses, brandweermensen vertrouwen op Dräger adembescherming, helmen, gaspakken of warmtebeeldcamera's en onze gasdetectie bewaakt ons en onze omgeving op aanwezigheid van voldoende zuurstof en waarschuwt anders tegen ongewenste - toxische of soms explosieve - gassen en dampen met name in de chemische en petrochemische industrie.

Daarnaast worden Dräger alcoholtesters wereldwijd door politiekorpsen gebruikt om het verkeer veiliger te maken, werken de eerste korpsen met de Dräger Drugtest 5000 en verovert het alcoholslot Interlock XT een plaats in de auto van mensen die alcohol en verkeer niet goed van elkaar kunnen scheiden.

Onder water zorgen onze duiktoestellen er voor dat mensen veilig en comfortabel
kunnen ademen onder de moeilijkste omstandigheden. Tevens ontwikkelt en produceert Dräger complete vluchtkamers en reddingstreinen.

Dräger heeft in Nederland een organisatie met ca. 450 medewerkers waarbij de klant altijd centraal staat. Dat uit zich onder andere in een grote en flexibele service organisatie. Deze service, preventief zowel als correctief, wordt door hoog opgeleide technici zowel in eigen werkplaats als op locatie bij de klant uitgevoerd.

We beschikken over een eigen opleidingscentrum, de Dräger Academy, waar we cursisten leren omgaan met adembescherming en gasdetectie in het algemeen, technici opleiden in het onderhouden van onze producten en klantspecifieke trainingen verzorgen.

Met name door de directe contacten en intensieve samenwerking met de eindgebruikers is Dräger door de jaren heen een begrip in vele marktsegmenten geworden.


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio ZoetermeerMeer bedrijven met vacatures in de regio Zoetermeer
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als