Deltion College Zwolle Telefoon 038 850 30 34
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Deltion College

Organisatie Deltion
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.

Profiel
Goed onderwijs verzorgen is de primaire opdracht van het Deltion College. We willen onze studenten opleiden in kennis en vaardigheden die bij een beroep horen, waarbij het internationale aspect en ondernemerschap belangrijke elementen zijn.

Maar het gaat veel verder dan dat, wij zien onze opdracht breder. In de buitenwereld willen wij herkenbaar zijn als 'partner in talentontwikkeling'. Zowel voor individuen, als voor bedrijven en organisaties.

Onze beginselen
Bij alles wat wij doen geldt dat kwaliteit leveren onze plicht is, co-creatie en sociale innovatie onze speerpunten zijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen onze drijfveer is.

We leiden op voor een vitale arbeidsmarkt en leveren daarmee een bijdrage aan een gezonde regionale economie.

Onze governance
Studenten verdienen goed onderwijs, goed onderwijs verdient goed bestuur. Om dat te waarborgen onderschrijven wij de governancecode 'Goed bestuur in de bve-sector'.

Wij leggen actief verantwoording af, zowel extern richting de Inspectie van het Onderwijs als intern naar onze Raad van Toezicht. Daarnaast helpt een brede Raad van Advies ons de juiste regionale focus te houden.


Film


 
 
Bekijk alle vacatures van Deltion College (1)

Bedrijven met vacatures in de regio ZwolleMeer bedrijven met vacatures in de regio Zwolle
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als