Bedrijven

De arbeidsmarkt in de techniek bestaat uit een groot aantal kleine- en toonaangevende bedrijven. Meer dan 3.000 bedrijven plaatsen regelmatig vacatures op Techniekwerkt. Zoek je een bedrijf in een bepaalde regio of branche bekijk het uitgebreide aanbod op Techniekwerkt.

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

19 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Alle vacatures in Nederland

 • 360°KAS
  360°KAS Welkom bij 360 KAS in Goes ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij 360 KAS.
  Goes
 • 3devo
  3devo Welkom bij 3devo in Utrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij 3devo.
  Utrecht
 • Actemium
  Actemium Welkom bij Actemium in Dordrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Actemium.
  Dordrecht
 • Advanced Mechanical Engineers
  Advanced Mechanical Engineers Welkom bij Advanced Mechanical Engineers in NIEUWKUIJK ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Advanced Mechanical Engineers.
  NIEUWKUIJK
 • BPO
  BPO Welkom bij BPO in DELFT ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij BPO.
  DELFT
 • COMSOL BV
  COMSOL BV Welkom bij COMSOL BV in Zoetermeer ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij COMSOL BV.
  Zoetermeer
 • Cosun R-D
  Cosun R-D Welkom bij Cosun R&D in Breda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Cosun R&D.
  Breda
 • Deerns Nederland
  Deerns Nederland Deerns is een nationale en internationale topspeler in de ontwikkeling en het ontwerp van de technische voorzieningen in de gebouw
  Rijswijk (Zuid Holla...
 • DPA Engineering
  DPA Engineering Welkom bij DPA Processing & Technology en DPA Technipower in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij DPA Processing & Technology en DPA Techni
  Amsterdam
 • MAGION
  MAGION Magion is een engineering en consultancy bedrijf dat al sinds 1988 innovatieve oplossingen biedt en diensten verleent op het gebied van process control engineering en industriële automatisering. Onze projectactiviteiten zijn gericht op de besturing, beveiliging en optimalisatie van het productieproces, alsmede de informatievoorziening om het productieproces heen. Hierin staan wij onafhankelijk van productleveranciers maar hebben tegelijkertijd de kennis van het overgrote deel van de gangbare systemen en producten die worden toegepast in de industrie. Met een team van ruim 60 hoog opgeleide en gemotiveerde engineers en consultants opereren wij succesvol in diverse takken van de procesindustrie, zoals de olie- en gasindustrie, (petro)chemische industrie, farmaceutische industrie, waterwereld en andere aanverwante sectoren. De komende jaren verwachten wij verder te groeien, en zoeken daarom continu nieuwe collega’s voor onze kantoren in Den Haag en Stabroek (België).
  DEN HAAG
 • Movares
  Movares Movares is in 2010 uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland. Bekijk onze vacatures en versterk ons team.
  Utrecht
 • NLR - Netherlands Aerospace Centre
  NLR - Netherlands Aerospace Centre Welkom bij NLR National Aerospace Laboratory in AMSTERDAM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij NLR National Aerospace Laboratory.
  AMSTERDAM
 • NRG
  NRG NRG (Nuclear Research and consultancy Group) is dé nucleaire dienstverlener van Nederland. Onze producten en internationaal erkende expertise worden veelvuldig gebruikt door zowel overheid als bedrijfsleven. NRG is beheerder van de HFR (Hoge Flux Reactor) in Petten, gelegen in de prachtige duinen van de Noordzee, 50 kilometer ten noorden van Amsterdam. Wij zijn de grootste producent van molybdeen in Europa. Elke dag worden ruim 24.000 patiënten geholpen met door NRG geproduceerde radio farmaceutisch producten en onze isotopen voor diagnostiek, therapie en pijnverlichting worden over de gehele wereld gebruikt. NRG streeft naar het bouwen van de PALLAS reactor, de vervanger van de huidige HFR. PALLAS zal zo worden uitgerust dat aan de groeiende vraag naar medische isotopen en nucleaire kennis kan worden voldaan en zal efficiënter en effectiever opereren. De nucleaire geneeskunde is continu in ontwikkeling. Daarom zijn wij en onze partners voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen en nieuwe producten. Een ander onderdeel van onze werkzaamheden is onze duurzame focus op veiligheid van nucleaire centrales en aantrekkelijke alternatieven voor nucleair afval management, inclusief recycling technologieën. We doen toegepast onderzoek die ons in staat stelt om nucleaire energie te verduurzamen. Dit omvat bijvoorbeeld onderzoek naar de vierde generatie kernreactoren en kernfusie technologie. Dankzij ons uitgebreide netwerk van internationale partners zijn wij een wereldwijde speler. U kunt dus rekenen op kwalitatief hoogwaardig onderzoek en top resultaten. Bij NRG geloven wij dat nucleaire technologieën essentieel zijn voor een duurzame samenleving. Hier wijden wij al onze energie aan.
  Petten
 • RPS advies- en ingenieursbureau
  RPS advies- en ingenieursbureau Welkom bij RPS advies- en ingenieursbureau in Leerdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij RPS advies- en ingenieursbureau.
  Leerdam
 • syncreon
  syncreon Welkom bij syncreon in WAALWIJK ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij syncreon.
  WAALWIJK
 • TU Delft
  TU Delft Wie zijn we - Missie en visie De TU Delft draagt met haar unieke technologische infrastructuur, brede kennisbasis, wereldwijde reputatie en succesvolle alumni significant bij aan verantwoorde oplossingen voor urgente maatschappelijke vraagstukken, zowel nationaal als internationaal. De TU Delft wil haar missie uitvoeren door nieuwe, grensverleggende wetenschappelijke inzichten te ontwikkelen die leiden tot de noodzakelijke technologische doorbraken: kennis als product. Centraal hierbij staat - vanuit een perspectief op duurzaamheid - het op wereldniveau tot stand brengen van multidisciplinair onderzoek en ontwerpen. Haar faculteiten en haar unieke grootschalige technische onderzoeksfaciliteiten vormen hierbij een belangrijke basis. De TU Delft verspreidt haar kennis door hoog gekwalificeerde kenniswerkers op te leiden en kennistoepassingen te stimuleren: kennis als vermogen. Haar opleidingen hebben een internationale aantrekkingskracht. Centraal in de visie staat het aantrekken en benutten van een zo divers mogelijke talentpool. Onderwijs en onderzoek zijn met elkaar verweven en nevengeschikt; beide zijn belangrijke randvoorwaarden voor kennisvalorisatie.
  Delft
 • Vabi
  Vabi Welkom bij Vabi in Delft ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Vabi.
  Delft
 • Ventilex
  Ventilex Welkom bij Ventilex in Heerde ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Ventilex.
  Heerde
 • Xylem Water Solutions
  Xylem Water Solutions Welkom bij Xylem Water Solutions in Dordrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Xylem Water Solutions.
  Dordrecht