Bedrijven Zorginstellingen

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

5 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Zorginstellingen Nederland

 • BovenIJ Ziekenhuis
  BovenIJ Ziekenhuis Het BovenIJ ziekenhuis is een algemeen basisziekenhuis in Amsterdam-Noord. Opgericht voor de bevolking in Amsterdam-Noord, heeft het zich de afgelopen 20 jaar een gedegen plaats weten te verwerven in stad en omstreken. Het heeft dan ook het beste van twee werelden: het kleinschalige van een streekziekenhuis, en de moderne faciliteiten van een stad. Veel persoonlijke aandacht, patiënten zijn bij ons zieke mensen, geen nummers. De lijnen tussen de specialismen zijn kort. Het BovenIJ Ziekenhuis is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer
  AMSTERDAM
 • Maasstad Ziekenhuis
  Maasstad Ziekenhuis Welkom bij Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Maasstad Ziekenhuis.
  Rotterdam
 • Rivas Zorggroep
  Rivas Zorggroep Bij Rivas doe je mooi en belangrijk werk. Want waar zouden we zijn zonder onze medewerkers? Alleen met jouw inzet kunnen we werken aan zorg en gezondheid. Dat doen we samen. Samen met jou kunnen we nieuwe vormen van zorg ontwikkelen. Samen met jou werken we aan de beste zorg voor onze bewoners, patiënten en cliënten. Zij moeten kunnen rekenen op warmte, aandacht en respect. Mensgerichte zorg noemen we dat. Vijf waarden van Rivas Onze medewerkers maken Rivas. Met hun diversiteit en persoonlijke aanpak zetten zij zich in voor de zorg. We juichen zelfstandigheid en vrijheid toe, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat Rivas herkenbaar blijft. Daarom zijn er de vijf waarden van Rivas. Deze vormen het karakter van onze organisatie: Veiligheid Hoffelijkheid Uitstraling Plezierig werken Doelmatigheid Wil je meer weten over de vijf waarden? Lees dan de brochure ‘De vijf waarden van Rivas Werken in de keten De zorgketen van Rivas is een manier om allerlei vormen van zorg goed op elkaar te laten aansluiten. Patiënten die in het Beatrixziekenhuis zijn geopereerd, kunnen naar huis met thuiszorg van Rivas of voor revalidatie terecht op een van onze locaties. Of wat te denken van de keten voor ouder(s) en kind, waarbij we ziekenhuiszorg, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg goed op elkaar afstemmen? Zo kunnen we allerlei hindernissen voor de cliënt wegnemen en de zorg snel en goed regelen. Ook als meer of andere zorg nodig is. Werken bij Rivas betekent werken in de keten. De zorgketen kan alleen slagen als jij je daarvoor inzet. Of je nu in de zorg of elders binnen Rivas werkt. De keten biedt je veel kansen. Want waar kun je nu werken in de kraamzorg, verpleeghuiszorg of ziekenhuiszorg zonder te wisselen van werkgever?
  Gorinchem
 • Ziekenhuis Amstelland
  Ziekenhuis Amstelland Ziekenhuis Amstelland is een aangename plek om te werken. We werken professioneel, zijn gastvrij en collegiaal. Onze patiënten waarderen dat. Voor onze medewerkers is er een open, sociale omgangsvorm en is er ruimte voor eigen initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop. Net als het continue verbeteren van de zorg. Er wordt gewerkt in kleine teams. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega\'s.
  AMSTELVEEN
 • Ziekenhuis Bernhoven
  Ziekenhuis Bernhoven Werken voor je toekomst Ziekenhuis Bernhoven heeft veel te bieden als werkgever en als leerorganisatie. Als algemeen ziekenhuis vervullen wij een prominente rol in de regio Oss, Uden en Veghel. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, evenals oog voor de patiënt en zijn familie. Over enkele jaren verhuist de organisatie van twee locaties in Veghel en Oss naar een splinternieuwe locatie in Uden. Dit alles maakt dat ziekenhuis Bernhoven een uitdagende werkgever is met vele mogelijkheden op verschillende gebieden. Onze visie is: de juiste zorg, op het juiste moment en op de juiste plaats. Om dit waar te kunnen maken zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's die onze organisatie hierin kunnen versterken. Wij streven naar het verbeteren van onze kwaliteit, klantgerichtheid en samenwerking binnen en buiten de muren van het ziekenhuis. Wij staan open voor de feedback van onze patiënten en bezoekers en vragen hier ook regelmatig zelf naar. Opleiden van medewerkers vinden wij zeer belangrijk, zowel voor de groei van de organisatie als voor de ontwikkeling van de medewerkers zelf. Ziekenhuis Bernhoven staat bekend om de Brabantse gemoedelijkheid, waar patiënten en medewerkers geen nummer zijn, maar unieke personen! Wat betekent werken binnen ziekenhuis Bernhoven? Wij hanteren de volgende kerncompetenties, die wij voor al onze medewerkers belangrijk vinden: Kwaliteitsgerichtheid. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en handelt hier ook naar. Klantgerichtheid. Je handelt naar de wensen en behoeften van de klant/patiënt. Als je niet precies weet wat de klant wil, of waar deze behoefte aan heeft, dan probeer je hier achter te komen. Klanttevredenheid is voor jou het allerbelangrijkste in je werk! Samenwerken. Je vindt het belangrijk om samen met je collega's tot een goed resultaat te komen. Je levert zelf een actieve bijdrage aan een goede samenwerking.
  VEGHEL