Bedrijven Voedingsmiddelen

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

35 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Voedingsmiddelen Nederland

 • Ardagh Group
  Ardagh Group Welkom bij ArdaghGroup in DONGEN ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ArdaghGroup.
  DONGEN
 • Aviko
  Aviko Welkom bij Aviko in Steenderen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Aviko.
  Steenderen
 • Banketbakkerij Wouter de Graaf
  Banketbakkerij Wouter de Graaf Welkom bij Banketbakkerij Wouter de Graaf in Bunschoten ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Banketbakkerij Wouter de Graaf.
  Bunschoten
 • Codrico Rotterdam BV
  Codrico Rotterdam BV Welkom bij Codrico Rotterdam BV in Rotterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Codrico Rotterdam BV.
  Rotterdam
 • Cosun R-D
  Cosun R-D Welkom bij Cosun R&D in Breda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Cosun R&D.
  Breda
 • Croda Nederland B.V.
  Croda Nederland B.V. Welkom bij Croda Nederland B.V. in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Croda Nederland B.V..
  Gouda
 • De Jong Duke
  De Jong Duke Welkom bij De Jong Duke in Sliedrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij De Jong Duke.
  Sliedrecht
 • Duynie
  Duynie Welkom bij Duynie in Alphen aan de Rijn ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Duynie.
  Alphen aan de Rijn
 • Farm Dairy
  Farm Dairy Welkom bij Farm Dairy in Lelystad ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Farm Dairy.
  Lelystad
 • Friesland Campina
  Friesland Campina Welkom bij Friesland Campina in Amersfoort ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Friesland Campina.
  Amersfoort
 • Geveke
  Geveke Welkom bij Geveke in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Geveke.
  Amsterdam
 • HTG
  HTG HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) en wereldwijd actief in luxe consumentengoederen. Denk daarbij aan A-merken van o.a. sterke drank en gezondheids- en verzorgingsproducten. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur: uniek, succesvol en persoonlijk. Kijk voor meer informatie op www.bs-htg.com.
  DELFZIJL
 • Intersnack
  Intersnack Welkom bij Intersnack in Hardinxveld-Giessendam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Intersnack.
  Hardinxveld-Giessend...
 • KSE Process Technology
  KSE Process Technology Welkom bij KSE Process Technology in Bladel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij KSE Process Technology
  Bladel
 • Lantech
  Lantech Welkom bij Lantech in Cuijk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Lantech.
  Malden
 • Lely
  Lely Welkom bij Lely in Maassluis ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Lely.
  Maassluis
 • Lidl Nederland
  Lidl Nederland Welkom bij Lidl Nederland in Huizen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Lidl Nederland.
  Huizen
 • Makro Nederland
  Makro Nederland Welkom bij Makro Nederland in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Makro Nederland.
  Amsterdam
 • Marel
  Marel Marel is de toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde apparatuur, systemen en diensten aan de vis-, vlees- en pluimv
  Boxmeer
 • Nature's Pride
  Nature's Pride Welkom bij Nature's Pride in Maasdijk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Nature's Pride.
  Maasdijk
 • Oasen
  Oasen Oasen maakt drinkwater voor 750.000 mensen en 7.200 bedrijven in het oosten van Zuid-Holland. Kwaliteit komt daarbij op de eerste plaats. Daarom investeren we voortdurend in onze waterzuiveringsinstallaties en ons leidingnet. Missie en Visie Oasen is een maatschappelijk drinkwaterbedrijf. We zorgen op duurzame wijze voor drinkwater voor onze klanten. De volksgezondheid staat daarbij voorop. We hanteren hoge standaarden voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van drinkwater en handelen doelmatig en klantgericht. Dat bereiken we door continue ontwikkeling en interactie met onze omgeving. Volksgezondheid We zien volksgezondheid als de belangrijkste kernwaarde in ons bestaan als drinkwaterbedrijf. Deze kernwaarde zorgt ervoor dat we ernaar streven om onze klanten altijd drinkwater te leveren van een onberispelijke kwaliteit. Maatschappelijk De laatste jaren heeft Oasen zich nadrukkelijk gepositioneerd als een maatschappelijk drinkwaterbedrijf. Oasen wil doorgaan op die ingeslagen weg. Onze maatschappelijke rol zien we terug in de relatie met onze aandeelhouders, de gemeenten in ons voorzieninggebied. Zij zijn de eigenaren van ons bedrijf. Zij gedragen zich als een publieke aandeelhouder, die er op toeziet dat wij onze publieke taak goed en efficiënt uitvoeren. De gemeente vertegenwoordigt haar burgers, die tegelijkertijd onze gebonden klanten zijn. Duurzaamheid Wij zijn een bedrijf dat van nature een sterke relatie heeft met het milieu om ons heen. We winnen een natuurproduct, dat gevoelig is voor milieuvervuiling. We hebben 4000 kilometer aan leidingen in de bodem liggen die beïnvloed worden door menselijke en natuurlijke activiteit. Zaken als klimaatverandering beïnvloeden nu al de kwaliteit van onze grondstof, qua temperatuur en verzilting. En we hebben door ons gebruik van grondstoffen ook zelf effect op het milieu. We zijn een bedrijf dat nog een lange toekomst voor zich heeft en een belangrijke rol speelt in de toekomst van onze samenleving. Transparant Oasen wil openheid bieden over de bedrijfsvoering. Dat heeft meerdere redenen. De gebondenheid van klanten aan onze dienstverlening werd al genoemd. Door open te communiceren, willen we het vertrouwen verdienen van onze klanten. Door transparant te zijn, vragen we mensen ook om feedback, om een kritische kijk op ons doen en laten. Daar kunnen we als bedrijf alleen maar van leren.
  Gouda
 • Protix
  Protix Welkom bij Protix in Dongen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Protix.
  Dongen
 • PWN
  PWN PWN (hoofdkantoor te Velserbroek) levert jaarlijks 106 miljoen kubieke meter drinkwater aan 760.000 huishoudens, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland. Waterzuivering vindt plaats in Andijk, Bergen, Heemskerk, Wijk aan Zee en in de duinen. Daarnaast beheert PWN in opdracht van de provincie diverse natuurgebieden, waaronder grote delen van het duingebied vanaf Zandvoort tot en met Bergen. Deze gebieden krijgen zeven miljoen keer per jaar bezoek.
  VELSERBROEK
 • Refresco Benelux
  Refresco Benelux Refresco Benelux is een van de zeven business units van Refresco Holding, een toonaangevende Europese groep van producenten van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter-)nationale retailers en A-merkfabrikanten. Refresco Benelux produceert softdrinks, mineraalwater, vruchtensappen en energydrinks onder Private Label en tevens voor de grote A-merkfabrikanten. Daarnaast heeft Refresco Benelux ook eigen producten, zoals Wicky fruitdrank, Highway softdrinks en Rodeo energydrink. De productie vindt plaats in vier “state-of-the-art” productielocaties te Bodegraven, Hoensbroek, Maarheeze in Nederland en Ninove in België. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 1,9 miljard units realiseert onze Business Unit een omzet van bijna 500 miljoen euro. In onze business unit zijn 600 personen werkzaam.
  Bodegraven
 • REMONDIS Aqua bv
  REMONDIS Aqua bv Welkom bij REMONDIS Aqua bv in Geldermalsen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij REMONDIS Aqua bv.
  Scherpenzeel
 • Royal Cosun
  Royal Cosun Welkom bij Royal Cosun in Breda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Royal Cosun.
  Breda
 • Sensus
  Sensus Welkom bij Sensus in Roosendaal ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Sensus.
  Roosendaal
 • Sodexo
  Sodexo Welkom bij Sodexo in SCHIPHOL ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Sodexo.
  Breukelen
 • Solidus Solutions
  Solidus Solutions Welkom bij Smurfit Kappa GSF in Oude Pekela ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Smurfit Kappa GSF.
  Oude Pekela
 • Suiker Unie
  Suiker Unie Welkom bij Suiker Unie in Dinteloord ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Suiker Unie.
  Dinteloord