Bedrijven Retail

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

7 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Retail Nederland

 • BERG Toys
  BERG Toys Welkom bij BERG Toys in Ede ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij BERG Toys.
  Ede
 • Dunlop Protective Footwear
  Dunlop Protective Footwear Hevea BV (Dunlop® Protective Footwear) is een A-merk-leverancier, gespecialiseerd in de verkoop en marketing van PU en PVC laarzen voor de professionele gebruiker. Hevea BV is zowel nationaal als internationaal actief en succesvol met het prominente merk Dunlop® Protective Footwear. Marktgerichtheid en Innovatie zijn de succesfactoren. Een moderne dynamische werkomgeving waarin ruimte is voor eigen inbreng en initiatief en een informele sfeer dragen bij tot een prettig werkklimaat.
  RAALTE
 • Lidl Nederland
  Lidl Nederland Welkom bij Lidl Nederland in Huizen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Lidl Nederland.
  Huizen
 • Makro Nederland
  Makro Nederland Welkom bij Makro Nederland in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Makro Nederland.
  Amsterdam
 • Rijksmuseum
  Rijksmuseum Welkom bij Het Rijksmuseum in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Het Rijksmuseum.
  Amsterdam
 • Specsavers
  Specsavers CARRIÈREKANSEN Als je het beste uit jezelf wilt halen, dan is Specsavers dé werkgever voor jou. Wij bieden onze medewerkers namelijk volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Of je nu je technische kennis verder wilt verdiepen of de managementkant op wilt: bij Specsavers kan het. EIGEN WINKEL Als je een eigen winkel wilt openen, kun je rekenen op deskundige begeleiding. Dat begint al in een vroeg stadium, want de eerste vraag is natuurlijk of ondernemen wel bij je past. Om daar achter te komen, doe je een uitgebreid assessment. Blijkt daaruit dat je over de juiste vaardigheden beschikt, dan volg je bij ons een speciaal partnerprogramma. Daarin leer je alles wat er bij het runnen van een succesvolle zaak komt kijken - van personeelsmanagement tot boekhoudkundig inzicht. En ook als je al partner bent, blijven we je begeleiden bij het ontwikkelen van je ondernemersvaardigheden. ANDERE MOGELIJKHEDEN OM DOOR TE GROEIEN Maar een eigen winkel openen is niet de enige doorgroeimogelijkheid binnen Specsavers. Zo kun je ook overstappen naar een van onze supportteams om andere partners te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen of vast te houden. Één ding is zeker: in jouw loopbaan bij Specsavers sta jij zelf altijd aan het roer. Wij stippelen dus geen carrièreverloop voor je uit dat je moet volgen. In plaats daarvan helpen we jou om je carrière te sturen in de richting die jij wilt. MEER INFORMATIE Wil je weten wat onze partners vinden van de carrièrekansen binnen Specsavers? Lees dan de verhalen van onze Partners Optiek, Horen en Retail. Of kijk meteen of er op dit moment geschikte vacatures voor je zijn. Heb je specifieke vragen over jouw mogelijkheden bij Specsavers? Neem dan gerust contact op met Specsavers Recruitment Services op telefoonnummer 035-6288311 of nl.srs@specsavers.com.
  Achthuizen
 • WMF Nederland
  WMF Nederland WMF Nederland is een zelfstandige dochteronderneming van WMF AG in Duitsland. WMF ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige producten als bestekken, tafel- en keukengerei en koffiemachines voor zowel consument als professionele gebruikers. Het grote scala aan WMF produkten wordt voor de professionele gebruiker uitgebreid met Alfi-produkten.
  Amsterdam