Bedrijven Recruitment

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

12 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Recruitment Nederland

 • Aluchemie
  Aluchemie Aluchemie (www.aluchemie.nl) is een producent van anoden, een halffabrikaat voor de productie van aluminium. Aluchemie is gevestigd in Botlek-Rotterdam en telt circa 375 medewerkers. Het bedrijf is een dochter van de multinational Rio Tinto Alcan en opereert voor een internationale markt. De productie is volcontinu (5 ploegen van gemiddeld 40 medewerkers). Aluchemie is de grootste speler op haar gebied met een productiecapaciteit van ruim 500 KT anoden per jaar. De specifieke kenmerken van het productieproces vereisen een continue en maximale focus op milieu, gezondheid en veiligheid (HSE). Binnen het Rio Tinto Alcan concern gelden vier basis principes: HSE, Value-Based Management, People Advantage en Continuous Improvement. Binnen Aluchemie wordt dat onder andere vertaald naar programma\'s en procedures op basis van lean six sigma.
  Botlek-Rotterdam
 • Busch
  Busch Welkom bij Busch in WOERDEN ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Busch.
  WOERDEN
 • Cottus
  Cottus Welkom bij Cottus in Almelo ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Cottus.
  Almelo
 • DYKA
  DYKA DYKA produceert kunststof leidingsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Het bedrijf, opgericht in 1957, is uitgegroeid tot een onderneming met een sterke marktpositie, met vestigingen in Nederland, België, Engeland, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk en Polen en exporteert naar alle landen van de wereld. Momenteel werken bij Dyka ca. 600 medewerkers in Nederland. Sinds 1987 is DYKA onderdeel van de Limburgse Vinylmaatschappij (LVM), een van de belangrijkste PVC- en MVC-producenten van Europa. In de groep werkmaatschappijen waartoe DYKA behoort, bevindt zich een aantal toonaangevende leveranciers van kunststof-producten in onder meer Nederland, België en FrankrijkDYKA ontwerpt, produceert en verkoopt kunststofleiding-systemen bestaande uit buizen en hulpstukken, vervaardigd uit PVC, PE en PP. DYKA-leidingsystemen worden ondermeer toegepast bij: binnenriolering buitenriolering drainage waterleiding gastransport hemelwaterafvoer electrische installaties regenwatergebruiksinstallaties infiltratiesystemen
  STEENWIJK
 • InterStep
  InterStep Welkom bij InterStep in Utrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij InterStep.
  Utrecht
 • KS Profiel
  KS Profiel Welkom bij KS Profiel in Moerdijk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij KS Profiel.
  Moerdijk
 • Lyondellbasell
  Lyondellbasell Locatie De Botlek locatie is gelegen in de Rotterdamse haven aan de Seinehaven, ten zuidoosten van Rozenburg. De locatie is 48 hectare groot en is sinds begin jaren ’70 ontwikkeld. Er staan verschillende fabrieken op het terrein waarvan de grootsten de propyleen oxide (PO) / tertiairebutylalcohol (TBA) en de butaandiol (BDO) fabrieken zijn. Daarnaast is er ook de C4 fabriek, waar onder anderen isobutyleen en ETBE wordt geproduceerd. Mensen Op de locatie werken ongeveer 220 mensen. Een groot deel van de mensen werkt in ploegendiensten in de fabrieken en het laboratorium. Dit is nodig omdat onze fabrieken 24 uur per dag draaien. De andere mensen werken op de onderhoudsafdeling, in de logistiek, op de milieu- en veiligheidsafdeling en in ondersteunde functies. Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij LyondellBasell? Kijk dan verder op de pagina Carrière. Omgeving Bij LyondellBasell vinden wij het belangrijk om een goede buur te zijn en op een positieve manier bij te dragen aan de omgeving. Wij nemen bijvoorbeeld actief deel aan de klankbordgroep ‘Samen Veilig werken en wonen’ in Rozenburg, om de dialoog aan te gaan met de omwonenden. Meer over onze betrokkenheid met de omgeving kan je lezen op de pagina Maatschappelijke Betrokkenheid. LyondellBasell in vogelvlucht LyondellBasell is het op twee na grootste onafhankelijk chemisch bedrijf ter wereld. Onze jaarlijkse inkomsten liggen rond de $45 miljard* en wereldwijd we hebben meer dan 13.000 werknemers. Onze verticaal geïntegreerde faciliteiten, brede productportefeuille, productieflexibiliteit, superieure technologische basis en reputatie voor operational excellence stellen ons in staat onze klanten uitzonderlijke waarde te leveren over de gehele petrochemische keten – van raffineren tot geavanceerde producttoepassingen.
  Botlek
 • MAG45
  MAG45 Welkom bij MAG45 in Eindhoven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij MAG45.
  Eindhoven
 • PALLAS
  PALLAS Welkom bij PALLAS People in Lent ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij PALLAS People.
  Lent
 • Raaak Personeel
  Raaak Personeel Welkom bij Raaak Personeel in Alblasserdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Raaak Personeel.
  Alblasserdam
 • Solar Nederland
  Solar Nederland Welkom bij Solar Nederland in ALKMAAR ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Solar Nederland.
  ALKMAAR
 • Voortman Steel Machinery
  Voortman Steel Machinery Welkom bij Voortman Steel Machinery in Rijssen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Voortman Steel Machinery.
  Rijssen