Bedrijven IT dienstverlening

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

27 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  ICT bedrijven Nederland

 • Alcadis
  Alcadis Welkom bij Alcadis in Houten ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Alcadis.
  Houten
 • Axians
  Axians Welkom bij Axians in Capelle aan den IJssel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Axians.
  Capelle aan den IJss...
 • Becis
  Becis Welkom bij Becis in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Becis.
  Amsterdam
 • BRControls Projects BV
  BRControls Projects BV Welkom bij BRControls Projects BV in Puttershoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij BRControls Projects BV.
  Puttershoek
 • BRIS bv
  BRIS bv Welkom bij BRIS bv in Rotterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij BRIS bv.
  Rotterdam
 • Buysman Holding Group
  Buysman Holding Group Welkom bij Buysman Holding Group in Noordwijkerhout ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Buysman Holding Group.
  Noordwijkerhout
 • Capgemini
  Capgemini Welkom bij Capgemini in Utrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Capgemini.
  Utrecht
 • Catalyze
  Catalyze Welkom bij Catalyze in Amsterdam-Duivendrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Catalyze.
  Amsterdam-Duivendrec...
 • Centric
  Centric Welkom bij Centric in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Centric.
  Gouda
 • CGI
  CGI Welkom bij CGI in Amstelveen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij CGI.
  Amstelveen
 • Chipsoft
  Chipsoft Welkom bij Chipsoft in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Chipsoft.
  Amsterdam
 • Codema
  Codema Welkom bij Codema Systems Group in Bergschenhoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Codema Systems Group.
  Bergschenhoek
 • Computest
  Computest Welkom bij Computest in Zoetermeer ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Computest.
  Zoetermeer
 • comScore
  comScore Welkom bij comScore in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij comScore.
  Amsterdam
 • CoNet
  CoNet Welkom bij CoNet in Telefoon: 075 612 1624 ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij CoNet.
  Zaandam
 • Diabolo ICT
  Diabolo ICT Welkom bij Diabolo ICT in Arnhem ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Diabolo ICT.
  Arnhem
 • ENAI
  ENAI Welkom bij ENAI in KRIMPEN A/D IJSSEL ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ENAI.
  KRIMPEN A/D IJSSEL
 • ICT Automatisering
  ICT Automatisering Welkom bij ICT Automatisering in Barendrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ICT Automatisering.
  Barendrecht
 • INSIDE Secure
  INSIDE Secure Welkom bij INSIDE Secure in Vught ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij INSIDE Secure.
  Vught
 • KPN
  KPN KPN als werkgever Stel, je bent een ervaren professional met een mooie baan. Of je staat juist aan het begin van je carrière. Rijst de vraag; waarom zou je bij KPN gaan werken? Op deze website vind je genoeg goede redenen om te kiezen voor KPN als werkgever. Maar het belangrijkste argument geven we je nu alvast: je wordt beter bij KPN. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij leggen je graag uit waarom dit geen loze belofte is, maar een feit. De dynamiek van de telecommarkt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dus kun jij ook beter worden. Daarnaast verandert de markt razendsnel, waardoor snel schakelen en innoveren noodzakelijk zijn. We geven onze mensen daarom veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Ook zitten er bij KPN veel jonge mensen op zware posities. Professionals die bij ons werken, hebben het doel om de vele kansen die de markt biedt, ook werkelijk op te pakken en te benutten. Want een goed idee kan bij iedereen vandaan komen. Ook bij jou. Kansen op een rij: Marktleiderschap KPN is marktleider in Nederland als het gaat om het aanbieden van telecomproducten en - diensten. Op het gebied van technische innovaties zijn we smart follower en zetten we beproefde technieken in. In de meeste gevallen maakt KPN de markt en zet de trends. KPN wil de beste zijn en daarvoor moet jij de beste zijn in je vak. Er is geen vakgebied te bedenken waarin we ons niet hebben ontwikkeld. KPN heeft ontzettend veel specialisten in huis. Dus als je ergens een vak kunt leren, is het bij ons. Persoonlijke ontwikkeling KPN investeert veel in jouw vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we jou opleidingen, cursussen, wisselende werkplekken binnen de organisatie en een persoonlijk loopbaanpad. Bovendien krijg je ieder jaar een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000 dat je inzet voor je eigen ontwikkeling. Belangrijk werk Geen Nederlander kan nog zonder telefonie, internet, televisie of ICT. Onze activiteiten hebben impact op vaak miljoenen mensen tegelijk (KPN heeft meer dan 40 miljoen klanten). Als er bij KPN iets misgaat, ligt het particuliere en zakelijke leven volledig stil. Wat we doen, moet dus ook in één keer goed zijn. Dit realiseren wij ons heel goed. Werken met de beste mensen Beter worden is ons beleid. Doordat iedereen zich hiervan bewust is, werk je bij KPN in een professionele omgeving waarin je veel van elkaar leert. Het teamgevoel is hier erg belangrijk. Prestaties zijn altijd het resultaat van een teaminspanning. De sfeer binnen KPN is dan ook te typeren als open en informeel; de deuren staan open en drempels zijn er niet. Dankzij ‘Het nieuwe werken en leven’ hebben veel KPN’ers bovendien een flexibele werkplek en dus de gelegenheid om vanuit huis te werken.
  DEN HAAG
 • Maxgrip
  Maxgrip Welkom bij Maxgrip in Capelle aan den IJssel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Maxgrip.
  Capelle aan den IJss...
 • Nedap
  Nedap Nedap is een fabrikant van intelligente technologische oplossingen voor relevante thema’s. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld, slimme netwerken voor duurzame energie zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt. Bij Nedap werken technici, productontwikkelaars, business developers en marketeers. Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit, fundamenteel begrip van technologie en elektronica, en een zeer goede samenwerking met onze klanten. Onze ideeën over markt en technologie vertalen wij in producten die over de hele wereld verkocht worden. Werken bij Nedap is snel schakelen Nedap heeft een open bedrijfscultuur die creativiteit en ondernemerschap stimuleert. De organisatie bestaat uit 10 marktgroepen met elk z’n eigen specialisme. Elke unit ontwikkelt voortdurend nieuwe ideeën en producten en vermarkt deze zelf. De kracht van Nedap is de interactie tussen de verschillende units. Door met je collega’s ideeën en knowhow uit te wisselen kun je binnen Nedap snel schakelen. Nedap moet je het zelf maken Nedap biedt haar medewerkers de kans om te ondernemen in technologie die er toe doet. Door de platte organisatie is het niet de plaats in de hiërarchie die telt maar de kwaliteit van je argumenten. Eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn daarbij cruciaal. Persoonlijk ondernemerschap staat binnen Nedap voor het nemen van verantwoordelijkheid en het omzetten van ideeën in actie. Nedap is altijd op zoek naar net die paar mensen die succesvol kunnen zijn bij ons bedrijf. Daarbij telt niet zozeer wat je de afgelopen jaren allemaal gedaan hebt, maar wat je de komende jaren nog wilt leren. Waar het om gaat is dat je je bij ons continu verder ontwikkelt en nieuwe inzichten verwerft. Dat is belangrijk voor ons en belangrijk voor jezelf. Als jij je daarin herkent, willen we graag met je praten. Voor alle actuele vacatures kijk op werkenbijnedap.com. De N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” is opgericht in 1929, genoteerd aan de beurs sinds 1947 en is met ruim 680 medewerkers wereldwijd actief.
  Groenlo
 • Omexom
  Omexom Welkom bij Omexom in Dordrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Omexom.
  Dordrecht
 • Ordina
  Ordina Werken bij Ordina betekent werken bij een vooraanstaande en vooruitstrevende dienstverlener in ICT, Consulting en Outsourcing.
  NIEUWEGEIN
 • Sioux
  Sioux Welkom bij Sioux in Amstelhoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Sioux.
  Amstelhoek
 • Terberg Totaal Installaties
  Terberg Totaal Installaties Welkom bij Terberg in IJsselstein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Terberg.
  IJsselstein
 • The Datacenter Group
  The Datacenter Group Welkom bij The Datacenter Group in Delft ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij The Datacenter Group.
  Delft