Bedrijven IT dienstverlening

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

26 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  ICT bedrijven Nederland

 • Alcadis
  Alcadis Welkom bij Alcadis in Houten ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Alcadis.
  Houten
 • AppTomorrow bv
  AppTomorrow bv Welkom bij AppTomorrow bv in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij AppTomorrow bv.
  Amsterdam
 • BIS
  BIS BIS, de grootste voor presentatie, informatie en communicatieruimtes, adviseert, realiseert, installeert, onderhoudt én beheert dynamische en complexe AV & ICT Solutions, conference systemen en digital signage oplossingen in de zakelijke en institutionele markten; voorzien van een uitgebreid programma doordachte services. BIS brengt tevens een portfolio van geselecteerde kwaliteitsproducten op de markt, heeft sterk ontwikkelde divisies met veel ICT raakvlakken in de audiovisuele branche én heeft een naam hoog te houden op het gebied van zakelijke evenementen en audiovisuele producties. BIS heeft vijf vestigingen in de Benelux en in Nederland circa 200 mensen in dienst.
  Ridderkerk
 • BraunOni B.V.
  BraunOni B.V. Welkom bij BraunOni B.V. in Eindhoven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij BraunOni B.V. .
  Eindhoven
 • Capital ID
  Capital ID Welkom bij Capital ID in Zwolle ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Capital ID.
  Zwolle
 • Centric
  Centric Welkom bij Centric in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Centric.
  Gouda
 • CGI
  CGI Welkom bij CGI in Amstelveen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij CGI.
  Amstelveen
 • Chipsoft
  Chipsoft Welkom bij Chipsoft in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Chipsoft.
  Amsterdam
 • Codema
  Codema Welkom bij Codema Systems Group in Bergschenhoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Codema Systems Group.
  Bergschenhoek
 • Computest
  Computest Welkom bij Computest in Zoetermeer ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Computest.
  Zoetermeer
 • Conclusion
  Conclusion Welkom bij Conclusion in Utrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Conclusion.
  Utrecht
 • CoNet
  CoNet Welkom bij CoNet in Telefoon: 075 612 1624 ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij CoNet.
  Zaandam
 • Dare
  Dare Welkom bij Dare in Woerden ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Dare.
  Woerden
 • Flexposure
  Flexposure Welkom bij Flexposure in Beesd ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Flexposure.
  Beesd
 • Kalshoven Automation
  Kalshoven Automation Welkom bij Kalshoven Automation in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Kalshoven Automation.
  Amsterdam
 • KPN
  KPN KPN als werkgever Stel, je bent een ervaren professional met een mooie baan. Of je staat juist aan het begin van je carrière. Rijst de vraag; waarom zou je bij KPN gaan werken? Op deze website vind je genoeg goede redenen om te kiezen voor KPN als werkgever. Maar het belangrijkste argument geven we je nu alvast: je wordt beter bij KPN. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij leggen je graag uit waarom dit geen loze belofte is, maar een feit. De dynamiek van de telecommarkt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dus kun jij ook beter worden. Daarnaast verandert de markt razendsnel, waardoor snel schakelen en innoveren noodzakelijk zijn. We geven onze mensen daarom veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Ook zitten er bij KPN veel jonge mensen op zware posities. Professionals die bij ons werken, hebben het doel om de vele kansen die de markt biedt, ook werkelijk op te pakken en te benutten. Want een goed idee kan bij iedereen vandaan komen. Ook bij jou. Kansen op een rij: Marktleiderschap KPN is marktleider in Nederland als het gaat om het aanbieden van telecomproducten en - diensten. Op het gebied van technische innovaties zijn we smart follower en zetten we beproefde technieken in. In de meeste gevallen maakt KPN de markt en zet de trends. KPN wil de beste zijn en daarvoor moet jij de beste zijn in je vak. Er is geen vakgebied te bedenken waarin we ons niet hebben ontwikkeld. KPN heeft ontzettend veel specialisten in huis. Dus als je ergens een vak kunt leren, is het bij ons. Persoonlijke ontwikkeling KPN investeert veel in jouw vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we jou opleidingen, cursussen, wisselende werkplekken binnen de organisatie en een persoonlijk loopbaanpad. Bovendien krijg je ieder jaar een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000 dat je inzet voor je eigen ontwikkeling. Belangrijk werk Geen Nederlander kan nog zonder telefonie, internet, televisie of ICT. Onze activiteiten hebben impact op vaak miljoenen mensen tegelijk (KPN heeft meer dan 40 miljoen klanten). Als er bij KPN iets misgaat, ligt het particuliere en zakelijke leven volledig stil. Wat we doen, moet dus ook in één keer goed zijn. Dit realiseren wij ons heel goed. Werken met de beste mensen Beter worden is ons beleid. Doordat iedereen zich hiervan bewust is, werk je bij KPN in een professionele omgeving waarin je veel van elkaar leert. Het teamgevoel is hier erg belangrijk. Prestaties zijn altijd het resultaat van een teaminspanning. De sfeer binnen KPN is dan ook te typeren als open en informeel; de deuren staan open en drempels zijn er niet. Dankzij ‘Het nieuwe werken en leven’ hebben veel KPN’ers bovendien een flexibele werkplek en dus de gelegenheid om vanuit huis te werken.
  DEN HAAG
 • Maxgrip
  Maxgrip Welkom bij Maxgrip in Capelle aan den IJssel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Maxgrip.
  Capelle aan den IJss...
 • Nextel
  Nextel Waarom u met Nextel een heel goede keuze maakt? U bent voortdurend op zoek naar middelen waarmee u de concurrentie voor blijft. Wij zijn een bijzonder gedreven en klantvriendelijke telecompartner die u daarbij helpt. Een partner die met doordachte en gebruiksvriendelijke oplossingen en met heel veel service het verschil maakt. Als eindgebruiker kiest u voor een Nextel dealer, als dealer kiest u voor Nextel. Al meer dan honderd grotere en kleinere telecom- en ICT-dealers hebben voor ons gekozen. Met Nextel als partner zijn zij verzekerd van een perfecte telecom-oplossing bij hun eindgebruikers. Een Nextel dealer staat niet alleen. Natuurlijk zijn zij als telecom- en dataspecialist als geen ander uitstekend in staat de telecom- en dataoplossing aan een klant te leveren. Een oplossing die het beste past bij de wensen van de klant. De oplossingen worden voor de eindgebruiker steeds gebruiksvriendelijker. Van de dealer wordt steeds meer specialistische kennis gevraagd. Als partner van Nextel kunnen dealers altijd rekenen op ondersteuning zodra dat nodig mocht zijn. Wij begeleidden reeds vele duizenden installaties cq. implementaties, op ons kunt u altijd terugvallen. Wij ondersteunen dealers met: sales activiteiten; technische installaties; marketing activiteiten Geregeld organiseert Nextel ook commerciële en technische trainingen. Kennis is macht. Met de juiste kennis zijn uw offertes beter en zullen implementaties efficiënter verlopen. Dat is voor zowel onze dealers als ook de eindklanten natuurlijk een prettig gevoel.
  Ede
 • Openbare Bibliotheek Amsterdam
  Openbare Bibliotheek Amsterdam Welkom bij Openbare Bibliotheek Amsterdam in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Openbare Bibliotheek Amsterdam.
  Amsterdam
 • Ordina
  Ordina Werken bij Ordina betekent werken bij een vooraanstaande en vooruitstrevende dienstverlener in ICT, Consulting en Outsourcing.
  NIEUWEGEIN
 • Ricoh
  Ricoh Welkom bij Ricoh in 's-Hertogenbosch ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Ricoh.
  's-Hertogenbosch
 • Sioux
  Sioux Welkom bij Sioux in Amstelhoek ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Sioux.
  Amstelhoek
 • Terberg Totaal Installaties
  Terberg Totaal Installaties Welkom bij Terberg in IJsselstein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Terberg.
  IJsselstein
 • Ultimo Software Solutions
  Ultimo Software Solutions Welkom bij Ultimo Software Solutions in Nunspeet ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Ultimo Software Solutions.
  Nunspeet
 • Universal Electronics (UEI)
  Universal Electronics (UEI) Welkom bij Universal Electronics (UEI) in Enschede ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Universal Electronics (UEI).
  Enschede
 • VodafoneZiggo
  VodafoneZiggo VodafoneZiggo is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het meest toonaangevende communicatiebedrijf ter wereld met proportioneel 252 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met telecombedrijven in 39 landen. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht. Sinds het derde kwartaal 2008 heeft Vodafone een tweede hoofdkantoor in Amsterdam betrokken. In Nederland werken er ruim 2800 medewerkers bij Vodafone. Vodafone is de tweede mobiele operator in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid met ruim 4 miljoen klanten.
  MAASTRICHT