Bedrijven Installatietechniek toeleverancier

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

6 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Installatietechniek toeleverancier Nederland

 • ABB
  ABB Welkom bij ABB in ROTTERDAM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ABB.
  ROTTERDAM
 • Attema B.V.
  Attema B.V. Welkom bij Attema B.V. in Gorinchem ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Attema B.V..
  Gorinchem
 • CBRE Global Workplace Solutions
  CBRE Global Workplace Solutions Welkom bij CBRE Global Workplace Solutions in Schiphol Rijk ✓ Vacatures ✓ Werken bij CBRE
  Schiphol-Rijk
 • Fabory Nederland
  Fabory Nederland FABORY is een internationale handelsonderneming in bevestigingsartikelen met meer dan honderd vestigingen in veertien landen. Niet alleen in Europa maar ook in Noord-Amerika en Azië. Onze 1750 medewerkers bedienen 120.000 klanten wereldwijd, via verkooporganisaties en eigen FABORY Centres. FABORY levert 80.000 verschillende artikelen uit voorraad en koopt die in bij duizend zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Dit maakt ons tot echte ‘Masters in Fasteners’. Partnership, kwaliteit en kennis zijn de onmisbare ingrediënten van onze propositie aan onze klanten. En dat al meer dan zestig jaar! FABORY is een succesvolle organisatie met een ambitieuze maar realistische groeistrategie.
  TILBURG
 • Flamco
  Flamco De Flamco Groep vervaardigt en verkoopt merkartikelen voor de installatiebranche, van expansievaten tot rozetten en van montagemateriaal tot veiligheidsventielen. In meer dan 50 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met internationale allure. Flamco heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, China, Denemarken, Zweden, Zwitserland en Engeland en exporteert haar producten over de gehele wereld.
  BUNSCHOTEN
 • WISA
  WISA WISA World of Water WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren wij vandaag de dag een compleet assortiment met spoelsystemen en toebehoren, keramiek en toiletzittingen. Bovendien hebben we een ruime keuze aan wellness producten aan ons programma toegevoegd. Meer over WISA. WISA XS is echt van vakmensen, voor vakmensen. “Inbouwsystemen moeten gewoon goed zijn, een technisch hoogstandje. De installatie moet eenduidig en eenvoudig zijn en bovendien wil je er na het installeren niet meer naar hoeven omkijken. En wie weet er nu beter hoe dat ideale product er uit ziet dan de echte vakman? Door WISA XS te ontwikkelen in nauwe samenwerking met de installateur, hebben we de perfecte combinatie gevonden tussen zijn praktische kennis en onze jarenlange ervaring met spoeltechniek. Een echt product van vakmensen, voor vakmensen dus.”
  Arnhem