Bedrijven Farmacie

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

7 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Farmacie Nederland

 • Abbott
  Abbott Welkom bij Abbott Laboratories in ZWOLLE ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Abbott Laboratories.
  ZWOLLE
 • Abbott Laboratories
  Abbott Laboratories Welkom bij Abbott Laboratories in Zwolle ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Abbott Laboratories.
  Zwolle
 • Applikon Biotechnology
  Applikon Biotechnology Welkom bij Applikon Biotechnology B.V. in Delft ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Applikon Biotechnology B.V..
  Delft
 • Astellas
  Astellas Welkom bij Astellas in Meppel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Astellas.
  Meppel
 • EMCM
  EMCM European Medical Contract Manufacturing (EMCM) is een ‘centre of excellence’ in de ontwikkeling en productie van steriele medische producten op het gebied van biomaterialen, geneesmiddelen, voedingssupplementen en humaan weefsel. Onze focus ligt op producten met een unieke kwaliteit waarbij de kennis en vaardigheden van onze organisatie kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. EMCM conformeert zich, voor al onze producten, aan de GMP richtlijnen en relevante ISO normen (o.a. ISO 13485 en ISO 9001). EMCM is een lean & mean organisatie met korte lijnen, autonome teams, en verantwoordelijkheden en bevoegdheden zo laag mogelijk in de organisatie. EMCM is een sterk groeiende en dynamische organisatie die ernaar streeft om het beste uit zijn medewerkers te halen waardoor zij groeien in motivatie en zelfvertrouwen. Er heerst een open en informele sfeer, waarbinnen de volgende competenties vanzelfsprekend zijn: kwaliteitsgerichtheid, klantgerichtheid en resultaatgericht, efficiëntie, opdoen van kennis en ervaring, en teamspirit.
  Nijmegen
 • MSD
  MSD Welkom bij MSD in Oss ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij MSD.
  Oss
 • Sanquin
  Sanquin Welkom bij Sanquin in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Sanquin.
  Amsterdam