Bedrijven Chemie

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

12 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Chemie Nederland

 • Aerox
  Aerox Welkom bij Aerox in Vleuten ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Aerox.
  Vleuten
 • Air Liquide
  Air Liquide Welkom bij Air Liquide in Eindhoven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Air Liquide.
  Eindhoven
 • Attema B.V.
  Attema B.V. Welkom bij Attema B.V. in Gorinchem ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Attema B.V..
  Gorinchem
 • Croda Nederland B.V.
  Croda Nederland B.V. Welkom bij Croda Nederland B.V. in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Croda Nederland B.V..
  Gouda
 • DPA Engineering
  DPA Engineering Welkom bij DPA Processing & Technology en DPA Technipower in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij DPA Processing & Technology en DPA Techni
  Amsterdam
 • Dunlop Protective Footwear
  Dunlop Protective Footwear Hevea BV (Dunlop® Protective Footwear) is een A-merk-leverancier, gespecialiseerd in de verkoop en marketing van PU en PVC laarzen voor de professionele gebruiker. Hevea BV is zowel nationaal als internationaal actief en succesvol met het prominente merk Dunlop® Protective Footwear. Marktgerichtheid en Innovatie zijn de succesfactoren. Een moderne dynamische werkomgeving waarin ruimte is voor eigen inbreng en initiatief en een informele sfeer dragen bij tot een prettig werkklimaat.
  RAALTE
 • DYKA
  DYKA DYKA produceert kunststof leidingsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Het bedrijf, opgericht in 1957, is uitgegroeid tot een onderneming met een sterke marktpositie, met vestigingen in Nederland, België, Engeland, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk en Polen en exporteert naar alle landen van de wereld. Momenteel werken bij Dyka ca. 600 medewerkers in Nederland. Sinds 1987 is DYKA onderdeel van de Limburgse Vinylmaatschappij (LVM), een van de belangrijkste PVC- en MVC-producenten van Europa. In de groep werkmaatschappijen waartoe DYKA behoort, bevindt zich een aantal toonaangevende leveranciers van kunststof-producten in onder meer Nederland, België en FrankrijkDYKA ontwerpt, produceert en verkoopt kunststofleiding-systemen bestaande uit buizen en hulpstukken, vervaardigd uit PVC, PE en PP. DYKA-leidingsystemen worden ondermeer toegepast bij: binnenriolering buitenriolering drainage waterleiding gastransport hemelwaterafvoer electrische installaties regenwatergebruiksinstallaties infiltratiesystemen
  STEENWIJK
 • Geveke
  Geveke Welkom bij Geveke in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Geveke.
  Amsterdam
 • Lyondellbasell
  Lyondellbasell Locatie De Botlek locatie is gelegen in de Rotterdamse haven aan de Seinehaven, ten zuidoosten van Rozenburg. De locatie is 48 hectare groot en is sinds begin jaren ’70 ontwikkeld. Er staan verschillende fabrieken op het terrein waarvan de grootsten de propyleen oxide (PO) / tertiairebutylalcohol (TBA) en de butaandiol (BDO) fabrieken zijn. Daarnaast is er ook de C4 fabriek, waar onder anderen isobutyleen en ETBE wordt geproduceerd. Mensen Op de locatie werken ongeveer 220 mensen. Een groot deel van de mensen werkt in ploegendiensten in de fabrieken en het laboratorium. Dit is nodig omdat onze fabrieken 24 uur per dag draaien. De andere mensen werken op de onderhoudsafdeling, in de logistiek, op de milieu- en veiligheidsafdeling en in ondersteunde functies. Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij LyondellBasell? Kijk dan verder op de pagina Carrière. Omgeving Bij LyondellBasell vinden wij het belangrijk om een goede buur te zijn en op een positieve manier bij te dragen aan de omgeving. Wij nemen bijvoorbeeld actief deel aan de klankbordgroep ‘Samen Veilig werken en wonen’ in Rozenburg, om de dialoog aan te gaan met de omwonenden. Meer over onze betrokkenheid met de omgeving kan je lezen op de pagina Maatschappelijke Betrokkenheid. LyondellBasell in vogelvlucht LyondellBasell is het op twee na grootste onafhankelijk chemisch bedrijf ter wereld. Onze jaarlijkse inkomsten liggen rond de $45 miljard* en wereldwijd we hebben meer dan 13.000 werknemers. Onze verticaal geïntegreerde faciliteiten, brede productportefeuille, productieflexibiliteit, superieure technologische basis en reputatie voor operational excellence stellen ons in staat onze klanten uitzonderlijke waarde te leveren over de gehele petrochemische keten – van raffineren tot geavanceerde producttoepassingen.
  Botlek
 • Shell
  Shell Welkom bij Shell in Den Haag ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Shell.
  Den Haag
 • Teijin Aramid
  Teijin Aramid Welkom bij Teijin Aramid in ARNHEM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Teijin Aramid.
  Arnhem
 • Yara Sluiskil
  Yara Sluiskil YARA SLUISKIL B.V. is een van de grootste en modernste producenten van stikstof-houdende meststoffen en chemicaliën voor industriële toepassingen in de wereld. Ons bedrijf is gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen en gelegen aan het kanaal van Gent naar Terneuzen tegenover Sluiskil. Met circa 600 medewerkers produceren wij jaarlijks meer dan 3 miljoen ton hoogwaardige eindproducten. Yara Sluiskil B.V. maakt deel uit van het Noorse bedrijf Yara International ASA, een aan de beurs van Oslo genoteerde multinational. De bedrijfswaarden van Yara zijn Ambitie, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Respect en Samenwerking. Onze bedrijfsontwikkeling leidt tot aanhoudende vacatures voor creatieve en pragmatische middelbaar en hoger opgeleiden, gericht op veiligheid, (internationale) samenwerking en productie. Wij bieden een moderne en dynamische werkomgeving, een gevarieerde baan, een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vacatures! Kennis vormt het hart van Yara en bepaalt onze business. We willen een top performer zijn; een bedrijf dat de lat constant hoger legt, het goede voorbeeld geeft en best practices ontwikkelt. Als Industry Shaper zullen we aantonen dat we kennisleiders zijn op al onze werkgebieden. Dit kunnen we alleen als we onze nieuwsgierigheid en ons vertrouwen gebruiken om manieren te vinden om steeds beter te presteren.
  Sluiskil