Bedrijven Chemie

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

14 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Chemie Nederland

 • 360°KAS
  360°KAS Welkom bij 360 KAS in Goes ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij 360 KAS.
  Goes
 • Air Liquide
  Air Liquide Welkom bij Air Liquide in Eindhoven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Air Liquide.
  Eindhoven
 • AkzoNobel
  AkzoNobel Welkom bij AkzoNobel in ARNHEM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij AkzoNobel.
  Arnhem
 • AkzoNobel Specialty Chemicals
  AkzoNobel Specialty Chemicals Welkom bij AkzoNobel Speciality Chemicals in Arnhem ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij AkzoNobel Speciality Chemicals.
  Arnhem
 • Albemarle
  Albemarle Welkom bij Albemarle in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Albemarle.
  Amsterdam
 • ALT Technologies
  ALT Technologies Welkom bij ALT Technologies in Utrecht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ALT Technologies.
  Utrecht
 • Attema B.V.
  Attema B.V. Welkom bij Attema B.V. in Gorinchem ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Attema B.V..
  Gorinchem
 • Croda Nederland B.V.
  Croda Nederland B.V. Welkom bij Croda Nederland B.V. in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Croda Nederland B.V..
  Gouda
 • Den Braven Benelux B.V.
  Den Braven Benelux B.V. Welkom bij Den Braven Benelux B.V. in Oosterhout ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Den Braven Benelux B.V..
  Oosterhout
 • DPA Engineering
  DPA Engineering Welkom bij DPA Processing & Technology en DPA Technipower in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij DPA Processing & Technology en DPA Techni
  Amsterdam
 • MAGION
  MAGION Magion is een engineering en consultancy bedrijf dat al sinds 1988 innovatieve oplossingen biedt en diensten verleent op het gebied van process control engineering en industriële automatisering. Onze projectactiviteiten zijn gericht op de besturing, beveiliging en optimalisatie van het productieproces, alsmede de informatievoorziening om het productieproces heen. Hierin staan wij onafhankelijk van productleveranciers maar hebben tegelijkertijd de kennis van het overgrote deel van de gangbare systemen en producten die worden toegepast in de industrie. Met een team van ruim 60 hoog opgeleide en gemotiveerde engineers en consultants opereren wij succesvol in diverse takken van de procesindustrie, zoals de olie- en gasindustrie, (petro)chemische industrie, farmaceutische industrie, waterwereld en andere aanverwante sectoren. De komende jaren verwachten wij verder te groeien, en zoeken daarom continu nieuwe collega’s voor onze kantoren in Den Haag en Stabroek (België).
  DEN HAAG
 • Niacet
  Niacet Wie zijn wij? Niacet is wereldwijd een toonaangevende producent van propionaten en acetaten (organische zouten). Onze producten worden met name toegepast in de Food en Farmaceutische industrie, zoals levensmiddelenconservering, antibiotica en dialysebehandeling. Wij hebben 2 productielocaties; 1 in Niagara Falls (USA) en 1 in Tiel (Nederland). Wij vinden maatschappelijk betrokken ondernemen belangrijk en dragen, o.a. door vrijwilligersactiviteiten en sponsoring, bij aan het welzijn van de lokale omgeving. Onze werknemers zijn belangrijk voor ons! Wij zorgen daarom voor een veilige werkomgeving en goede arbeidsomstandigheden. Verder zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ruim 50% van ons hoger en middelmanagement is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. Werken bij Niacet betekent werken in een plezierige, internationale werkomgeving waar een open, enthousiaste en collegiale sfeer heerst.
  Tiel
 • Shell
  Shell Welkom bij Shell in Den Haag ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Shell.
  Den Haag
 • Teijin Aramid
  Teijin Aramid Welkom bij Teijin Aramid in ARNHEM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Teijin Aramid.
  Arnhem