Bedrijven Bouw toeleverancier

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

7 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Bouw toeleverancier Nederland

 • DKG
  DKG Welkom bij DKG in Bergen op Zoom ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij DKG.
  Bergen op Zoom
 • DYKA
  DYKA DYKA produceert kunststof leidingsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Het bedrijf, opgericht in 1957, is uitgegroeid tot een onderneming met een sterke marktpositie, met vestigingen in Nederland, België, Engeland, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk en Polen en exporteert naar alle landen van de wereld. Momenteel werken bij Dyka ca. 600 medewerkers in Nederland. Sinds 1987 is DYKA onderdeel van de Limburgse Vinylmaatschappij (LVM), een van de belangrijkste PVC- en MVC-producenten van Europa. In de groep werkmaatschappijen waartoe DYKA behoort, bevindt zich een aantal toonaangevende leveranciers van kunststof-producten in onder meer Nederland, België en FrankrijkDYKA ontwerpt, produceert en verkoopt kunststofleiding-systemen bestaande uit buizen en hulpstukken, vervaardigd uit PVC, PE en PP. DYKA-leidingsystemen worden ondermeer toegepast bij: binnenriolering buitenriolering drainage waterleiding gastransport hemelwaterafvoer electrische installaties regenwatergebruiksinstallaties infiltratiesystemen
  STEENWIJK
 • Hilti Nederland
  Hilti Nederland Welkom bij Hilti Nederland in Heel Nederland ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Hilti Nederland.
  Heel Nederland
 • Leap3D
  Leap3D Welkom bij Leap3D in Rosmalen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Leap3D.
  Rosmalen
 • Mennens
  Mennens Mennens heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van “Staalkabel, Hijs- en Heftechniek”. Met 360 medewerkers heeft Mennens een leidende positie in de branche. Inspecteren, certificeren en onderhoud van hijs- en hefmiddelen geschiedt in eigen werkplaats of desgewenst op locatie. Groei in projecten op het gebied van kranen, valbeveiliging en staalkabelprojecten. Met een assortiment van internationaal bekende merken op het gebied van staalkabels, touw, kettingen, takels, lieren, kranen, vijzels, hijs- en sjorbanden enz. heeft Mennens zich verzekerd van een stevige positie in de markt.
  Amsterdam
 • Wiltec
  Wiltec Wiltec is een sterk groeiende handelsonderneming. Met een enthousiast team van 225 professionals, is Wiltec uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Kwaliteit, service en een no-nonsense mentaliteit kenmerken onze organisatie. Werken bij Wiltec Bent u op zoek naar een verantwoordelijke, zelfstandige baan in een veelzijdig, energiek en succesvol bedrijf? Heeft u de ambitie te willen presteren en houdt u van afwisseling? Dan is werken bij Wiltec wellicht wat voor u! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Daarnaast bieden wij jonge high potentials de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en zijn er diverse stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar binnen onze organisatie.
  Uden
 • Workx
  Workx Welkom bij Workx in Zoetermeer ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Workx.
  Zoetermeer