Bedrijven Bouw toeleverancier

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

10 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Bouw toeleverancier Nederland

 • Adamas
  Adamas Adamas voorziet in de behoefte aan professionele tools (zowel machines als verbruiksmateriaal) voor het zagen, boren en slijpen van beton en andere gangbare bouwmaterialen. Klanten van Adamas zijn de professionele eindgebruiker in de thuismarkten Nederland, België. Verder werkt Adamas nauw samen met een uitgebreid netwerk aan dealers in de overige landen. De claim High Speed Diamond Solutions vertaalt zich in innovatieve diamantgereedschappen en machines met als kern hoogwaardige kwaliteit en tijdswinst door hoge productie, gebruiksgemak en veiligheid (ISO). Tot slot zorgt een uitgebreide expertise bij de Adamas medewerkers ervoor dat we onze klanten op ieder moment gepaste oplossingen kunnen aanreiken.
  MAASDIJK
 • Artex BV
  Artex BV Welkom bij Artex BV in Helmond ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Artex BV.
  Helmond
 • Fabory Nederland
  Fabory Nederland FABORY is een internationale handelsonderneming in bevestigingsartikelen met meer dan honderd vestigingen in veertien landen. Niet alleen in Europa maar ook in Noord-Amerika en Azië. Onze 1750 medewerkers bedienen 120.000 klanten wereldwijd, via verkooporganisaties en eigen FABORY Centres. FABORY levert 80.000 verschillende artikelen uit voorraad en koopt die in bij duizend zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Dit maakt ons tot echte ‘Masters in Fasteners’. Partnership, kwaliteit en kennis zijn de onmisbare ingrediënten van onze propositie aan onze klanten. En dat al meer dan zestig jaar! FABORY is een succesvolle organisatie met een ambitieuze maar realistische groeistrategie.
  TILBURG
 • Mennens
  Mennens Mennens heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van “Staalkabel, Hijs- en Heftechniek”. Met 360 medewerkers heeft Mennens een leidende positie in de branche. Inspecteren, certificeren en onderhoud van hijs- en hefmiddelen geschiedt in eigen werkplaats of desgewenst op locatie. Groei in projecten op het gebied van kranen, valbeveiliging en staalkabelprojecten. Met een assortiment van internationaal bekende merken op het gebied van staalkabels, touw, kettingen, takels, lieren, kranen, vijzels, hijs- en sjorbanden enz. heeft Mennens zich verzekerd van een stevige positie in de markt.
  Amsterdam
 • ROMASS B.V.
  ROMASS B.V. Welkom bij ROMASS in Sprundel ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bijROMASS
  Etten-Leur
 • Theuma
  Theuma Theuma is één van de grootste producenten van houten binnendeuren en stalen binnenkozijnen in Europa. Wij richten ons met ons assortiment voornamelijk op de woning- en utiliteitsbouw. Naast een gamma aan deuren en kozijnen bieden wij totaaloplossingen op het gebied van binnendeursystemen.
  Bunschoten
 • Theuma
  Theuma Welkom bij Theuma in Nijkerk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Theuma.
  Nijkerk
 • Wiltec
  Wiltec Wiltec is een sterk groeiende handelsonderneming. Met een enthousiast team van 225 professionals, is Wiltec uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Kwaliteit, service en een no-nonsense mentaliteit kenmerken onze organisatie. Werken bij Wiltec Bent u op zoek naar een verantwoordelijke, zelfstandige baan in een veelzijdig, energiek en succesvol bedrijf? Heeft u de ambitie te willen presteren en houdt u van afwisseling? Dan is werken bij Wiltec wellicht wat voor u! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Daarnaast bieden wij jonge high potentials de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en zijn er diverse stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar binnen onze organisatie.
  Uden
 • Workx
  Workx Welkom bij Workx in Zoetermeer ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Workx.
  Zoetermeer
 • Zelfstroom
  Zelfstroom Welkom bij Zelfstroom in 's-Hertogenbosch ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Zelfstroom.
  's-Hertogenbosch