Bedrijven

De arbeidsmarkt in de techniek bestaat uit een groot aantal kleine- en toonaangevende bedrijven. Meer dan 3.000 bedrijven plaatsen regelmatig vacatures op Techniekwerkt. Zoek je een bedrijf in een bepaalde regio of branche bekijk het uitgebreide aanbod op Techniekwerkt.

 

Nieuwe zoekopdracht
 
 

437 Bedrijven

 • Ontvang e-mail updates voor de nieuwste vacatures:
  Alle vacatures in Nederland

 • 50five
  50five Welkom bij 50five in Eindhoven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij 50five.
  Eindhoven
 • A-Solar
  A-Solar Welkom bij A-Solar in Houten ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij A-Solar.
  Houten
 • A. Hak
  A. Hak Welkom bij A Hak in Tricht ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij A Hak.
  Tricht
 • ABB
  ABB Welkom bij ABB in ROTTERDAM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ABB.
  ROTTERDAM
 • Abbott Biologicals
  Abbott Biologicals Welkom bij Abbott Biologicals in OLST ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Abbott Biologicals.
  OLST
 • Abbott Laboratories
  Abbott Laboratories Welkom bij Abbott Laboratories in ZWOLLE ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Abbott Laboratories.
  ZWOLLE
 • ABUS Kraansystemen
  ABUS Kraansystemen Welkom bij ABUS Kraansystemen BV in IJsselstein ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ABUS Kraansystemen BV.
  IJsselstein
 • Achmea
  Achmea Achmea is een moderne verzekeraar met een rijke historie. Al bijna tweehonderd jaar zijn we actief in de verzekeringsbranche en nog altijd kunnen onze klanten rekenen op innoverende producten die aansluiten bij hun dagelijkse behoefte. Achmea Bank richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten, die hoofdzakelijk worden bediend door onafhankelijke tussenpersonen. Achmea Bank is verantwoordelijk voor mid- en backoffice activiteiten op het gebied van hypotheken, kredieten, sparen en beleggen voor de labels Centraal Beheer, FBTO en Avéro.
  LEUSDEN
 • ACS audiovisual solutions
  ACS audiovisual solutions Welkom bij ACS audiovisual solutions in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ACS audiovisual solutions.
  Amsterdam
 • ADM Europe
  ADM Europe Welkom bij ADM Europe in Koog aan de Zaan ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij ADM Europe .
  Koog aan de Zaan
 • Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
  Admiraal de Ruyter Ziekenhuis Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis is een zich verjongend en dynamisch ziekenhuis met ambitie, dat zorg wil bieden aan alle inwoners van Midden Zeeland en Schouwen-Duiveland, in de zomer ook nog aan vele toeristen, en bestaat uit verschillende locaties. Veel innovatie is mogelijk en de diverse vakgebieden zijn volop in ontwikkeling.
  GOES
 • Advitronics Telecom
  Advitronics Telecom Welkom bij Advitronics Telecom b.v. in Velp NB ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Advitronics Telecom b.v..
  Velp NB
 • Aerospace Propulsion Products
  Aerospace Propulsion Products Aerospace Propulsion Products B.V. (APP) develops and produces gas generators for many applications. Our gas generators produce hot or cold gases and can be used for rocket engine ignition, starting a rocket engine turbo pump, expelling a powder for dust explosion suppression, providing oxygen for medical purposes etc. etc. The history of our company starts in 1985. At that time APP was founded by TNO, the Dutch Organisation for Applied Research. APP first activities were completely dedicated to producing propellant for the igniters and starter of the Ariane 5 Vulcain rocket engine. In 1995 Stork joined TNO as a shareholder of APP and our activities expanded to the complete production of the Vulcain igniters and starters. Since then our activities have increased with the development and production of many new gas generators.APP has a straightforward company structure with a production department and an engineering department. Today APP employs about 30 people, but we intend to keep growing! We have all capabilities and facilities available for technology development, engineering and production. Our activities can be performed along the highest quality standards as required for example for our space products. Special attention is given to the safety of our products and our production facility.
  KLUNDERT
 • Aesy Liften
  Aesy Liften Welkom bij Aesy Liften in Zevenaar ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Aesy Liften.
  Zevenaar
 • Air Liquide
  Air Liquide Air Liquide is wereldwijd marktleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg.
  Eindhoven
 • Airbus Defence and Space Netherlands
  Airbus Defence and Space Netherlands Airbus Defence & Space Netherlands B.V. Bij ons bedrijf delen ruim tweehonderd professionals een grote passie voor technologie. Elke dag werken we aan de grenzen van wat mogelijk is in een van de meest uitdagende industrieën ter wereld: de ruimtevaart. Dat doen we door creatief en oplossingsgericht te denken en slim samen te werken met partners die dat ook doen. Onze producten behoren tot de beste van de wereld. Ze maken missies mogelijk die van groot belang zijn voor ons dagelijks leven op aarde, zoals satellietnavigatie, communicatie, klimaatonderzoek en het permanent monitoren van de luchtkwaliteit. Wij zijn er trots op dat we met onze technologie een cruciale bijdrage kunnen leveren aan deze missies. Bij Airbus Defence and Space Netherlands beschikken we over hoogwaardige faciliteiten om onze technologie te ontwerpen, assembleren, testen en samen te bouwen. En over ruim veertig jaar verzamelde kennis en ervaring die we toepassen in de ruimtevaart- en defensie-industrie. Geef onze ingenieurs een uitdaging – liefst een zo groot mogelijke – en zij komen met een doelgerichte oplossing binnen het budget en de beschikbare tijd. Onze visie en ambitie: Ruimtevaarttechnologie draagt met nieuwe kennis en mogelijkheden positief bij aan het leven van mensen en helpt ons onze aarde en het universum steeds beter te begrijpen. Dat maakt onze producten en diensten waardevol, aantrekkelijk en uitdagend om aan te werken. Airbus Defence and Space Netherlands levert een vitale bijdrage aan de internationale ruimtevaartindustrie op de huidige werkterreinen Zonnepanelen, Lanceerstructuren, Instrumenten & Systemen. Op deze gebieden meten we ons met de wereldtop. Hetzelfde niveau ambiëren we met toekomstige producten en diensten. We willen gezien worden als betrouwbare partner die oplossings- en doelgericht bijdraagt aan het succes van de missies van onze klanten.
  Leiden
 • AkzoNobel
  AkzoNobel Welkom bij AkzoNobel in ARNHEM ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij AkzoNobel.
  ARNHEM
 • Alcadis
  Alcadis Alcadis is een netwerk specialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en een innovatief productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met onze partners realiseren wij geavanceerde verbindingen die betrouwbaar en duurzaam zijn. Samen met partners gaan wij voor betrouwbare netwerkverbindingen die aan de wensen van de gebruikers voldoen. Wij zijn er van overtuigd dat er voor elke situatie een passende oplossing te vinden is. Onze slogan is dan ook: Creating confidence in IP connectivity for home & professional networks Professional Services Als netwerk specialist levert Alcadis veel meer dan een product alleen. We zijn specialist op het gebied van IP connectiviteit en Wi-Fi en delen deze kennis graag met onze partners via professional services. Wij ondersteunen hen dan ook met services als pre-sales support, netwerkontwerp, site survey services, trainingen en technische support. Een overzicht van al onze services kunt u vinden onder professional services. Onze producten Alcadis heeft diverse innovatieve merken in haar productportfolio. Dankzij deze gerenommeerde merken in de telecom branche bieden wij een geavanceerd en veelzijdig productportfolio om voor ieder netwerkprobleem een oplossing te bieden. Alcadis heeft als value added distributor van deze merken alle kennis in huis om partners te trainen en pre-sales en after-sales support te leveren. Meer informatie over onze merken kunt u vinden op onze merken.
  Houten
 • Alewijnse
  Alewijnse Alewijnse is een zelfstandige elektrotechnische dienstverlener met opdrachtgevers in de scheepvaart, industrie en utiliteit.
  Nijmegen
 • Alklima
  Alklima Alklima B.V., gevestigd in Alblasserdam, is exclusief importeur in Nederland van het vooraanstaande merk Mitsubishi Electric Cooling & Heating. Wij zijn een informele, warme, resultaatgerichte organisatie. De nadruk bij Alklima ligt op mensen, tevreden klanten, plezierig werken, omzet en teamwerk. De toewijding is groot zowel onderling als naar klanten toe. Iedereen doet nét dat stapje extra, is trots op Alklima en wat we met zijn allen hebben bereikt. We streven ernaar om meer dan een goede werkgever te zijn. We zijn onlangs gecertificeerd door Great Place To Work en behoren tot de beste werkgevers van Nederland. We houden medewerkers tevredenheidonderzoeken, er is mogelijkheid voor coaching, opleiding, een warme hartelijke sfeer etc. We blijven bezig met innoveren en verder professionaliseren. Dit gaat hand in hand met de ontwikkeling van onze collega’s. Want deze collega’s zorgen er samen voor dat wij onze toonaangevende marktpositie (marktleider) behouden en verder uitbouwen in de toekomst. Alklima staat voor een A-merk met bijbehorende ondersteuning, samenwerking met meerwaarde.
  ALBLASSERDAM
 • Alliander
  Alliander Liander, Liandon en Endinet vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Wij zorgen voor de distributie van energie in grote delen v
  Arnhem
 • Altena Cleaning BV
  Altena Cleaning BV Welkom bij Altena Cleaning BV in Waalwijk ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Altena Cleaning BV.
  Waalwijk
 • Altermij- de Gouwe B.V.
  Altermij- de Gouwe B.V. Welkom bij Altermij- de Gouwe B.V. in Gouda ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Altermij- de Gouwe B.V..
  Gouda
 • Amadeus Hospitality
  Amadeus Hospitality For decades, Newmarket, Itesso and hotel SystemsPro have been defining hospitality technology, accompanied by personalized support for tens of thousands of clients worldwide. Now, as part of Amadeus, you can expect the same approach to innovation and service for the hospitality industry with the scale and scope of a global technology innovator who is shaping the future of hospitality.
  Breda
 • Ambiance Zwembaden
  Ambiance Zwembaden Welkom bij Ambiance Zwembaden bv in EDE ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Ambiance Zwembaden bv.
  EDE
 • AMC
  AMC Het AMC is meer dan een ziekenhuis alleen. Het is een wereld op zich, waarin het altijd om mensen draait. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs zijn geïntegreerd. Dit levert een wereld op vol mogelijkheden voor alle talenten die een plekje zoeken om te excelleren. Het Directoraat Huisvesting & Vastgoed is integraal (zowel technisch, bouwkundig als financieel) verantwoordelijk voor de (ver-)nieuwbouw, renovatie en instandhouding van de gebouwen en installaties van het AMC. Het Directoraat houdt zich ook bezig met de ontwikkeling van het gebied rond het AMC, onder andere door de realisatie van een Medical Business Park. Het Directoraat bestaat uit de afdelingen Huisvestingszaken, Instrumenteel Bedrijf en Energiebedrijf en omvat circa 145 FTE’s. Het is een uitdagende en verantwoordelijke taak om (ver-)bouw, renovatie- en onderhoudsprojecten uit te voeren, terwijl het primaire zorgproces gewoon doorgaat. Ook het beheren en onderhouden van medische en niet-medische apparatuur en het uitvoeren van het energiebeleid vinden plaats terwijl het AMC volop in bedrijf is. Van groot belang zijn hierbij de communicatie met de afdelingen binnen het AMC, het bewaken van de kwaliteit en de veiligheid en het beperken van de overlast. Het Instrumenteel Bedrijf (IB) is verantwoordelijk voor het preventieve en correctieve onderhoud van de medische en laboratorium apparatuur in het AMC en vervult een rol bij de aanschaf en buiten gebruikstelling van deze apparatuur. Het IB voorziet de apparatuur van een risicoklasse en een onderhoudsmodel en verzorgt de technische vrijgave. Met de divisies worden DienstVerleningsOvereenkomsten gesloten; hierin is vastgelegd hoe de activiteiten van het IB worden uitgevoerd. Daarnaast ontwikkelt en produceert het IB apparatuur, die niet op de markt verkrijgbaar is. Het IB is ISO-gecertificeerd. Het Instrumenteel Bedrijf heeft vijf clusters: Medische Techniek, Klinische Automatisering, Laboratoria, Algemene Techniek en Medisch-technische Innovatie en Ontwikkeling en daarnaast ondersteunende afdelingen. In totaal heeft het IB 55 FTE.
  Amsterdam
 • Amstel Engineering bv
  Amstel Engineering bv Welkom bij Amstel Engineering bv in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Amstel Engineering bv.
  Amsterdam
 • Amyyon B.V.
  Amyyon B.V. Welkom bij Amyyon B.V. in Groningen ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Amyyon B.V..
  Groningen
 • Anteryon BV
  Anteryon BV Welkom bij Anteryon BV in Eindhoven ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Anteryon BV.
  Eindhoven
 • Antoni van Leeuwenhoek
  Antoni van Leeuwenhoek Welkom bij Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam ✓ Contactgegevens ✓ Vacatures ✓ Werken bij Antoni van Leeuwenhoek.
  Amsterdam