Stedin
 
 
Stedin Netbeheer Rotterdam Telefoon 088-896 63 906
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Stedin Netbeheer

Wij zorgen ervoor dat ruim 2 miljoen consumenten, bedrijven en overheden 365 dagen per jaar, 24/7 over energie beschikken. Ons gas- en elektriciteitsnetwerk is de onmisbare schakel tussen hen en de energieleverancier. Met ons netwerk maken we het mogelijk dat gas en elektriciteit betrouwbaar en veilig getransporteerd wordt. Dit netwerk goed onderhouden, uitbreiden en moderniseren is een verantwoordelijke taak. Daarin investeren we continu, met veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

Als bedrijfsonderdeel binnen Eneco Groep is ‘Duurzame energie voor iedereen’ onze groepsmissie. Met schaarser wordende fossiele brandstoffen is de duurzame weg de enige weg om te zorgen dat er altijd energie is voor iedereen. Van centraal opgewekt en gedistribueerd, verandert de energievoorziening de komende jaren naar decentraal opgewekt uit vooral duurzame bronnen. Die verandering is nu al in volle gang. Klanten wekken zelf energie op, bedrijven experimenteren met nieuwe energietechnieken en duurzame innovaties veroveren de markt.

Bij die verduurzaming zijn ‘beschikbaar, ‘betrouwbaar’ en ‘betaalbaar’ sleutelwoorden. Mensen en bedrijven worden steeds afhankelijker van energie in hun dagelijks leven, vooral omdat veel huishoudelijke toepassingen en vervoersmogelijkheden elektrisch worden. Onze kennis en ons vakmanschap maakt het mogelijk dat netten slimmer worden en betaalbaar blijven, dat duurzame energie efficiënt getransporteerd wordt en dat de hoge betrouwbaarheid van onze netten gewaarborgd is.


Film


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio RotterdamMeer bedrijven met vacatures in de regio Rotterdam
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als