Profilplast SITTARD Telefoon 0615299792
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Profilplast

Profilplast is een servicegerichte dynamische toeleverancier van kunststof halffabricaten, gespecialiseerd in betrouwbare en snelle leveringen aan de (petro)chemische, semiconductor, farmaceutische industrie, apparatenbouw en installatiebranche.

Totaalconcept
De kracht van Profilplast schuilt in het aanbieden van een vernieuwend totaalconcept: onze kundige mensen staan op alle niveaus in voor een complete serviceverlening. Van technische ondersteuning in het voortraject en begeleiding bij de uitvoering, tot een eigen transportvloot die punctueel en zeer snel dagelijks in de hele Benelux en Duitsland levert. Hierdoor is onze flexibiliteit en zekerheid maximaal gewaarborgd. Het leveringsprogramma biedt het meest uitgebreide assortiment aan kunststof leidingsystemen w.o. buizen van (Ø16 mm t/m Ø 3600 mm), alle soorten fittingen, afsluiters en meet- en regeltechniek, alsook een brede range platen, profielen en stafmaterialen in o.a. alle varianten: HDPE, PP, PPs, PVC-U, PVC-c, ABS, PVDF, ECTFE, PFA, etc. Profilplast levert ruim 45.000 artikelen van verschillende topmerken vanuit een optimale voorraad.

Technical Service Center
Sinds kort beschikt Profilplast ook over een eigen Technical Service Center (TSC) waar ervaren technisch accountmanagers, chemisch technologen en werktuigbouwkundig ingenieurs onze klanten met raad en daad bijstaan bij het vertalen van uw wensen in praktische nieuwe producten en (duurzame!) toepassingen.

Profilplast – your partner in plastics – voor snelle, flexibele en betrouwbare leveringen. Zowel voor kleine bestellingen als voor complexe innovatieve projecten. Als u een kunststof leverancier zoekt met toegevoegde waarde, verstand van zaken en een focus op duurzame oplossingen in kunststof dan bent u bij ons aan het juiste adres!


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio SITTARDMeer bedrijven met vacatures in de regio SITTARD
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als