Codema Systems Group BERGSCHENHOEK Telefoon 010-5212755
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Codema Systems Group

Codema levert wereldwijd interne transportsystemen en turnkey-oplossingen aan opdrachtgevers in de tuinbouwsector. We leveren totaaloplossingen, van zaadverwerking tot en met het verkoopgereed maken van bloemen en planten. We mechaniseren en automatiseren het complete interne transport in alle fases van het productieproces, inclusief geïntegreerde management- en besturingssoftware. Daarbij integreren we componenten/systemen, die vanuit een centrale, open PC-omgeving worden bestuurd.

We ontwerpen en leveren op verzoek op maat oplossingen en passen daarbij bewezen technologieën op een innovatieve manier toe. Advisering en begeleiding van de klant speelt hierbij een belangrijke rol.

Hét sterke punt vanCodema is de enorme ervaring op het gebied van tuinbouwlogistiek binnen haar drie werkmaatschappijen: HAWE, Wevab en SDF. En dankzij de platte, transparante organisatie kunnen we zeer flexibel meebewegen met marktfluctuaties. Bovendien werken de drie werkmaatschappijen op een zeer efficiënte manier samen, maar benaderen ook geheel zelfstandig de markt.


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio BERGSCHENHOEKMeer bedrijven met vacatures in de regio BERGSCHENHOEK
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als