Axians Capelle aan den IJssel Telefoon 088 988 96 05
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Axians

Het zijn de mensen die het verschil maken…
Axians, onderdeel van VINCI Energies, levert ICT oplossingen om bedrijven te helpen hun doelstellingen waar te maken. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de mensen die deze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren. Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in een bedrijf. Mensen die de noodzaak voelen om snel te helpen als iets niet werkt, of om juist nog eens door te vragen naar het probleem dat nu echt opgelost dient te worden. Die betrokkenheid drijft ons.

We bedienen onze klanten - met een unieke reeks oplossingen voor het ontwerpen, realiseren, laten functioneren en beheren van hun ICT-infrastructuur. De oplossingen bestaan uit: Business Applications, Cloud Services, Converged Infrastructure & Data Centers, Security, Business Analytics, Collaborative Solutions, Enterprise Network, Mobility Solutions en Broadband Networks. We zijn actief bij de overheid, in de healthcare, industrie, financiële dienstverlening, research & educatie.


Film


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio Capelle aan den IJsselMeer bedrijven met vacatures in de regio Capelle aan den IJssel
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als