Avres Gorinchem Telefoon 0183 655 692
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Avres

Avres helpt uw plek in de maatschappij (weer) te vinden. Door het vinden van passend werk. Of door (tijdelijke) inkomensondersteuning en coaching bij schulden. Lees wat dit voor u betekent.

Werk-Leerbedrijf Avres helpt als het u tijdelijk niet lukt om zelf rond te komen. Onze professionals helpen u bij het vinden van passend werk en delen hun vakkennis over inkomen en schulden. Samen maken we er werk van!

Wij zijn uw aanspreekpunt voor vragen over:

Werk en inkomen
Participatie/vrijwilligerswerk
Re-integratie
Schulddienstverlening
Extra financiële bijdragen
Werkgeversdienstverlening
Participatiewet
De Participatiewet is er om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking aan het werk te helpen. Avres ondersteunt zowel werkzoekenden als werkgevers.

Avres voert de Participatiewet uit voor de gemeenten in de regio Alblasserwaard/Vijfheerenlanden: Giessenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Leerdam, Lingewaal, Molenwaard en Zederik.

Mens centraal
Avres helpt mensen om zich te ontwikkelen zodat zij (weer) onderdeel kunnen uitmaken van de maatschappij. Hierbij kiezen wij voor maatwerk. Deze ontwikkeling is gericht op het bereikbaar maken van betaald werk, het vergroten van zelfredzaamheid en het wegnemen van belemmeringen.

Samenwerking in de regio
U vindt ons steeds meer bij werkgevers op locatie, dichter bij mensen en samen met partners. We werken samen met woningcorporaties, thuisadministratie organisaties, welzijnsorganisaties, werkgevers, onderwijsinstellingen, initiatieven uit de samenleving en sociale teams.

Samen anders werken. Dat is onze toekomst!


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio GorinchemMeer bedrijven met vacatures in de regio Gorinchem
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als