Vacatures ArdaghGroup
 
 
Ardagh Group DONGEN Telefoon 013-5792911
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Ardagh Group

Ardagh Group is een wereldwijde organisatie die gericht is op het vervaardigen van glazen en metalen consumentenverpakkingen. Ardagh Group heeft meer dan 18.000 medewerkers en 100 vestigingen in Glass, Metal en Technology in 25 landen. De divisie Glass ontwikkelt, produceert en verkoopt verpakkingsglas voor alle bekende A-merkfabrikanten in de voedings- en drankenindustrie, zoals Hak, Heinz, Coca-Cola, Heineken en Inbev. In Nederland heeft Glass vestigingen in Moerdijk en Dongen.
In Nederland heeft Ardagh Group - metaal 5 productielocaties; Veenendaal Leeuwarden, Hoogeveen, Zaandijk en Deventer.

Ardagh heeft het totale proces van grondstoffen tot eindproduct grotendeels geautomatiseerd. Er wordt continu geïnvesteerd in verbetering van de uiterst complexe, technologisch zeer geavanceerde installaties. Maar zeker zo belangrijk is dat er bij Ardagh ook voortdurend geïnvesteerd wordt in mensen. Ardagh draagt continue zorg voor opleiding en training, zodat de laatste technologische ontwikkelingen op voet kunnen worden gevolgd. Naast de bekende producten die we dagelijks in de schappen tegen komen, legt Ardagh zich steeds meer toe op het ontwikkelen van nieuwe, aansprekende glas- en metaalverpakkingen.

Bij Ardagh vinden we dat je alleen met mensen je doelstellingen kunt realiseren. Gebouwen, machines, automatisering, hoe geavanceerd ook, zijn zonder goede mensen niet productief. Daarom staan de volgende 3 kernwaarden hoog in het vaandel: Teamwork, Trust & Excellence.

www.ardaghgroup.com
www.werkenbijardaghgroup.nl


Film


 
 
Bekijk alle vacatures van Ardagh Group (22)

Bedrijven met vacatures in de regio DONGENMeer bedrijven met vacatures in de regio DONGEN
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als