Alcomij
 
 
Alcomij BV 's-GRAVENZANDE Telefoon 0174445300
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Alcomij BV

Alcomij - Horticulture Solutions
Als betrouwbare, innovatieve en onafhankelijke glastuinbouwpartner weten wij waar het écht om draait in onze branche: het zo effectief, duurzaam en gecontroleerd mogelijk telen van gewassen en efficiënte handling van producten. Met als resultaat continuïteit, kwaliteit en diversiteit van de gewassen en een hoge teeltopbrengst.

Bij Alcomij willen wij onze klanten helpen dit mogelijk te maken. Daarom ontwikkelen en produceren wij al sinds 1969 slimme tuinbouwoplossingen en logistieke teeltoplossingen. Dankzij onze lange en brede ervaring hebben we een diep inzicht in de markt ontwikkeld. Hierdoor kunnen we nauwgezet en toegewijd de best passende en meest complete systemen leveren. Meer specifiek ontwikkelen en produceren wij in huis stalen kasconstructies, aluminium kasdeksystemen, aluminium kasgevelsystemen, aluminium kasverwarmingssystemen, aluminium veilingkarren, stapelwagens en aluminium kweektafels.

Wij zijn modern en solide, en durven kansen te grijpen zodra die zich voordoen. Onze eigen research & development- en productieafdelingen worden gedreven door kwaliteit en innovatie. Zij werken continu aan verbetering van het productassortiment. De modernisering van onze eigen productiefaciliteiten voor zowel staal als aluminium zorgt ervoor dat de productiecapaciteit nog meer aansluit op de actuele behoefte van de markt.

Wij doen wat we beloven en werken samen aan langdurige relaties. We zijn een betrouwbare glastuinbouwpartner. Wereldwijd opereren wij vanuit het hart van de Nederlandse tuinbouw.


Film


 
 
Bekijk alle vacatures van Alcomij BV (5)

Bedrijven met vacatures in de regio 's-GRAVENZANDEMeer bedrijven met vacatures in de regio 's-GRAVENZANDE
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als