Alcomij 's-Gravenzande Telefoon 0174-445300
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Alcomij

Alcomij is een onafhankelijke en veelzijdige toeleverancier voor de glastuinbouw. Alcomij ontwikkelt en produceert staalconstructies en aluminium systemen voor het bouwen van glazen kassen. Door de overname van de systeemhuizen: Alcoa en Alkupro, beschikt Alcomij over het meest veelzijdige productenpakket binnen de branche. Voor de solar-industrie heeft Alcomij voor elke zonnepaneeltoepassing, een systeemoplossing.

Daarnaast levert Alcomij logistieke oplossingen voor de tuinbouwindustrie zoals aluminium stapelwagens, aluminium rolcontainers voor potplanten en klant specifieke kratten. Alcomij beschikt over de ervaring en expertise van het ontwikkelen en produceren van logistieke oplossingen zoals: het project 1-kar van FloraHolland.

Met circa 100 medewerkers worden deze producten klant specifiek op projectbasis vervaardigd in een moderne fabriek met sterk industrieel karakter. Productinnovatie en kwaliteit (ISO 9001 gecertificeerd), zijn een wezenlijk onderdeel van de strategie. De producten van Alcomij worden veelal geëxporteerd over de gehele wereld.


Film


 
 
Bekijk alle vacatures van Alcomij (5)

Bedrijven met vacatures in de regio 's-GravenzandeMeer bedrijven met vacatures in de regio 's-Gravenzande
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als