Albrand BV Cuijk Telefoon 0316-246849
 
 
Delen
 
 
Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail
 

Albrand BV

Albrand levert hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; Albrand zorgt voor een warm onthaal!

Duurzaam, comfortabel en energiezuinig.
Dát is wat u mag verwachten van de producten en diensten van Albrand. Al meer dan dertig jaar onderscheiden wij ons als één van de grootste producenten van hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; bij Albrand krijgt u altijd een warm onthaal.

Op basis van jarenlange ervaring en kennis staat Albrand garant voor de hoogste kwaliteit wanneer het gaat om verdelers voor vloerverwarming. En niet voor niets uitgegroeid tot een bedrijf dat zich qua omvang en marktaandeel tot de grotere in ons land mag rekenen. De Albrand organisatie telt ruim 40 personen en bestaat uit ons kantoor in Didam, een vestiging in Grave en onze productielocatie en magazijn in Aalten.

Ontwikkeling en innovatie staan bij Albrand hoog in het vaandel. Voortdurend wordt gewerkt aan nieuwe producten en uiteraard wordt er voortvarend ingespeeld op de laatste ontwikkelingen in deze hectische markt. Albrand heeft een uitgebreide range aan producten en biedt voor iedere situatie de meest optimale verdeler. Of het nu gaat om een badkamer, een serre of grote utiliteitsprojecten zoals fabriekshallen of varkensstallen. Voor iedere situatie is er de perfecte verdeler (van 1 tot en met 21 groepen!).

Albrand biedt de installateur meer dan een kwalitatief goede verdeler. Naast de productie van verdelers levert Albrand een totaal pakket aan vloerverwarmingsproducten welke uitstekend op elkaar zijn afgestemd.

Voor de installateur die zelf niet over de kennis of de tijd beschikt levert Albrand een totaalpakket. Het berekenen, het tekenen en het leggen wordt u, indien gewenst, helemaal uit handen genomen.


 
 

Bedrijven met vacatures in de regio CuijkMeer bedrijven met vacatures in de regio Cuijk
 
 

 

Vacature @ update

Ontvang vacatures van dit bedrijf per e-mail.

Heb je al een account? Inloggen
E-mail  
Bewaar zoekopdracht als